Vybírejte z nabídky 36 651 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Třebenice Zpět na přehled nabídek

Prodej ubytovacího komplexu s restaurací a zahradou 1749 m2, Třebenice - ulice Zimmerova

Prodejce

Makléř: Ing. Hradecký Stanislav

Telefon: 775 999 ...

E-mail: hradecky ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třebenice (okres Litoměřice)

Zimmerova

Domy, Rodinné domy

MR11363

1

1 749 m2

neuvedeno

E - Nehospodárná

Cena: 11500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Hradecký Stanislav

Telefon: 775 999 ...

E-mail: hradecky ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6358.jpg

Molík reality s.r.o.

Moskevská 3336, 434 01 Most

www.molikreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji velký ubytovací komplex s restaurací, rodinným domem a dvěma samostatně oddělenými apartmány. Obec Třebenice se nachází v malebné a velmi hezké části Českého středohoří, která je obklopena nejenom hezkou přírodou, ale také velmi známými vrcholy sopečného původu.

První část částečně zatepleného domu, který je podsklepen, je složen z restaurace s kapacitou 60 míst, kuchyní a dalšími dvěma oddělenými místnostmi vhodnými například pro konání společenských akcí, a dále pak ubytovacím zařízením o celkové kapacitě 19 míst, společně se sociálním zařízením a vlastní saunou. Střechu domu tvoří betonové tašky. Vytápění je zde zajištěno plynovým kotlem s rozvodem do ústředního vytápění s možností přepnutí na kotel s tuhými palivy nebo krbovými kamny, což velmi sníží celkové náklady na vytápění. Zaveden řad pitné vody s možností využití vlastní studny, která se nachází na pozemku. Taktéž elektřina 220/380 V. Odkanalizování je svedeno do obecní kanalizace. Okna jsou zde všude plastová. Podlahy tvoří kombinace dlažby a plovoucí podlahy. Možnost využití půdy pro rozšíření obytných částí domu.

Na pozemek je zajištěn vlastní vstup i pro osobní automobil. Součástí je také venkovní posezení s celkem 30 místy, možnost využití otevřeného krbu či udírny. Další navazující stavbou je rodinný dům, který je taktéž částečně podsklepen a částečně zateplen. Střechu tvoří betonové tašky. V celém objektu jsou instalována plastová okna. Podlahu tvoří dlažba, parketové kazety a plovoucí podlaha. Vytápění je zde ústřední plynové s možností přepnutí na kotel s tuhými palivy. Do domu zavedena nejenom elektřina 220/380 V, ale také voda. Odkanalizování je do obecní kanalizace.

V přízemí domu se nachází kancelář, technická místnost a dále pak v prvním podlaží bytová jednotka o celkové dispozici 3+1 a dále pak další místnost, která je nyní v rekonstrukci, společně s menší otevřenou terasou. Dále pak garáž, tělocvičnou s kotelnou. Dále se na pozemku nachází další dvě samostatně stojící stavby (apartmány) s celkovou obsazeností 24 míst. Všechny apartmány jsou kompletně vybaveny (sociální zařízení, TV, lednice, postele...). Ve všech apartmánech jsou instalována plastová okna. Podlahy jsou dřevěné s možností využití venkovní terasy přímo u apartmánu. Všechny apartmány jsou zatepleny. Vytápění je zde ústřední přes kotel na tuhá paliva.

Pozemek je oplocen, nabízející 100% soukromí nejenom pro ubytované hosty, ale i majitele. Jelikož je tento penzion velmi známý a to nejenom mezi místními, ale také vzhledem k velmi časté plné obsazenosti a to nejenom při konání různých sportovních soustředění, turistů, ale také zaměstnanců z okolních průmyslových objektů. Je zde veškerá občanská vybavenost (vlak, autobus, obchody, služby, škola, školka). Nájezd na dálnici D8 cca 7 km.

Pro případné doplňující informace či sjednání nezávazné prohlídky volejte kdykoliv 7 dní v týdnu.




Prodej rodinného domu Třebenice na Eurobydleni.cz


Nahoru