Vybírejte z nabídky 36 319 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Sluštice Zpět na přehled nabídek

Prodej RD, 7+KK, 206 m2, Sluštice, Praha východ.

Prodejce

Makléř: Ing. Radislav Babák

Telefon: 777 769 ...

E-mail: babak.ra ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Sluštice (okres Praha-východ)

Domy, Rodinné domy

HZ146440

05.10.2024

2

420 m2

206 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9450000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Radislav Babák

Telefon: 777 769 ...

E-mail: babak.ra ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7764.jpg

Duna House

Michelská 300/60, 140 00 Praha 4, 140 00

www.dunahouse.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej rodinného domu 7+KK, 206 m2, Sluštice, Praha východ. Zastavěná plocha je 138 m2, pozemek celkem o velikosti 420 m2.

Pořízením této nemovitosti lze řešit vlastní bydlení nebo lze nemovitost pořídit za účelem investičního pronajímání, prostor umožňuje vytvoření více samostatných jednotek.

Dům byl v roce 2013 kompletně rekonstruován. Má dvě podlaží, zahradu s bazénem, terasu. Část horního podlaží lze oddělit jako samostatnou jednotku s vlastním vstupem a vytvořit tak dvougenerační dům. První podlaží je o dispozici 3+KK a druhé podlaží 4+KK (s možností instalace kuchyňské linky).

Součástí prvního podlaží domu bývala garáž, byla však předělána na pracovnu, ale je možné ji zpět předělat na garáž. Dále na prvním podlaží najdete koupelnu s toaletou a sprchovým koutem, malou komoru, velkou technickou místnost, kde se nachází plynový kotel, pračka, sušička a spousta úložného prostoru. Dominantou prvního podlaží je rozměrný obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem. Za obývacím pokojem se nachází ještě pokoj. Z obývacího pokoje je také vstup na terasu, která nabízí kouzelný klid, jelikož je z jedné strany zastíněna domem a z druhé strany zastíněna přírodní skálou.

Do druhého podlaží vedou dřevěné schody, které Vás zavedou do ještě většího obývacího pokoje, za kterým se nachází identický pokoj jako dole. Chodbou z obývacího pokoje přejdeme do části domu, která může být jednoduše oddělena jako samostatná bytová jednotka s dvěma průchozími pokoji a koupelnou, kde se nachází toaleta a vana.

V krajním pokoji je také vstup na půdu, která slouží jako úložný prostor.

Zahrada, 280 m2, kolem domu nabízí několik míst k sezení, její dominantou je velký bazén, cca 15 m2 a již zmíněná terasa. Dům disponuje také sklepem pod částí domu.

Budova je kombinace kamene a cihel. Dům je plně vybavený, veškerý nábytek (včetně pračky, sušičky, bazénu atd.) je v ceně. Voda je zde z vlastní studny i obecní. Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě včetně kanalizace. Střecha je krytá betonovými taškami.

Obec Sluštice se nachází 3 km jihovýchodně od Prahy, kousek od Říčan. Najdete zde potraviny, restauraci, mateřskou školku a samozřejmě autobusovou zastávku, odkud jezdí přímé autobusy do Prahy k metru "A" Skalka, "B" Černý Most a do Říčan.

Centrem lokální občanské vybavenosti jsou Říčany. Nemovitost se nachází na konci slepé ulice, kterou využívají pouze rezidenti. Dál za pozemkem už se nachází pouze pole a zeleň. Naproti pozemku se nachází sluštický Velký rybník.

Měsíční poplatky na energie podle majitelů činí cca 5.500,- Kč.

Na nemovitost je možno čerpat hypotéku, kterou pro Vás vyřídíme zdarma a za nejlepších podmínek na trhu. Nemovitost je vhodná pro vlastní bydlení a nebo jako investice, kdy lze v nemovitosti vybudovat několik samostatných bytových jednotek a ty pronajímat.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku.




Prodej rodinného domu Sluštice na Eurobydleni.cz


Nahoru