Vybírejte z nabídky 36 649 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Jesenice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Pozemek pro stavbu RD, bytů, Jesenice

Prodejce

Makléř: Mgr. Marek Izera

Telefon: 604 131 ...

E-mail: marek.iz ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jesenice (okres Praha-západ)

Kormoránová

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

14258

23.09.2024

966 m2

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Marek Izera

Telefon: 604 131 ...

E-mail: marek.iz ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v nesmírně populární a žádané lokalitě Zdiměřice (část obce Jesenice). Rovinatý pozemek o velikosti 966 m2 má pravidelný obdélníkový tvar se skosením u vjezdu na pozemek. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přátelské prostředí mimo ruch města, ale potřebují nebo chtějí být dostatečně blízko Prahy.

Skvělá dopravní dostupnost Prahy v kombinaci s dobrou občanskou vybaveností činí ze Zdiměřic jednu z nejatraktivnějších lokalit pro bydlení. Stavební parcely se zde dostávají do nabídky jen ojediněle. Pozemek je kompletně zasíťovaný včetně kanalizace, která je v těchto místech gravitační bez nutnosti přečerpávání. Elektroměrový sloupek je umístěn na hranici se sousedním pozemkem.

Pozemek je oplocen s výjimkou společné hranice se sousedním stavebním pozemkem. K vjezdové bráně na pozemek vede obecní cesta s perfektním asfaltovým povrchem. Tato komunikace je pro automobily slepá a končí u pozemku. Ať už si představujete prostorný rodinný dům nebo jen přízemní bungalov, tento pozemek vám nabízí volnost přizpůsobit své bydlení přesně vašim představám.

Ve velmi klidné lokalitě se zástavbou rodinných domů si můžete užívat procházky, cyklistiku nebo relaxaci. Pro sport můžete využít celou řadu místních sportovišť. Pro rodiny s dětmi je naprosto neocenitelná místní školka a nová moderní základní škola. Tato obec je pro život ideálním místem.

Využijte této skvělé příležitosti a začněte plánovat svou budoucnost ještě dnes! Kontaktujte nás a získejte tento stavební pozemek. Užijte si pohodu a jedinečnou atmosféru tohoto místa. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku pozemku nebo osobní schůzku. Rádi Vám poskytneme více informací. Ty také najdete na našem webu osmitz-izera.cz. Majitel si vyhrazuje možnost úpravy ceny.

Na osobní setkání se těší Alexandra a Marek.



Nahoru