Vybírejte z nabídky 36 634 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > vily > Halenkov Zpět na přehled nabídek

Vila ANNA: Mistrovské dílo v srdci Valašska, Halenkov

Prodejce

Makléř: Kopecký Leo

Telefon: 733 586 ...

E-mail: kopecky@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Halenkov (okres Vsetín)

Domy, Vily

2023025

05.10.2024

7 350 m2

431 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 31000000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Kopecký Leo

Telefon: 733 586 ...

E-mail: kopecky@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9994.webp

KOPECKÝ RealEstate & Partners

Londýnská 730/59, Praha

kopecky-partners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Realitní kancelář KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o. má tu čest představit vám exkluzivní nabídku prodeje Vily Anna - jedinečného skvostu v srdci Valašska a Beskyd.

Vila Anna je mistrovským dílem uznávaného architekta Jaroslava Kopeckého, která spojuje eleganci, komfort a moderní technologie v harmonickém souladu. Tato výjimečná nemovitost nabízí užitnou plochu 431 m2 a rozkládá se na rozsáhlém pozemku o velikosti 7 350 m2, což zaručuje naprosté soukromí a klid.

Unikátní architektura a luxusní interiér: Vila je postavena na trojúhelníkovém půdorysu a disponuje čtyřmi patry s plně vybavenými apartmány. Každý detail byl pečlivě promyšlen, aby poskytoval maximální komfort a estetický zážitek. Moderní kuchyně s exkluzivním vybavením vám přinese radost z vaření, zatímco otevřený obývací prostor je ideální pro setkávání s rodinou a přáteli.

Dechberoucí výhledy a slunné terasy: Každý apartmán nabízí nádherný výhled do okolní přírody, což zajišťuje naprostý klid a pohodu. Terasy jsou zalité sluncem od brzkých hodin, takže si zde můžete v příjemné atmosféře vychutnat vaši ranní kávu.

Moderní technologie a ekologický provoz: Vila Anna je vybavena nejmodernějšími technologiemi pro maximální komfort a soběstačnost. Konstrukce domu je z monolitu (železobetonu), zateplená polystyrenem, s hliníkovou střechou zateplenou minerální vatou. Energetický provoz zajišťuje solární elektrárna napojená na střídač a tepelné čerpadlo, což přispívá k ekologickému a ekonomickému provozu. Vlastní vodárna s vrtem hlubokým 31 metrů a kanalizace řešená septikem zajišťují maximální soběstačnost.

Relaxace a volnočasové aktivity: Nemovitost nabízí soukromé wellness s vířivkou a saunou pro dokonalou relaxaci. Venku se nachází vyhřívaný bazén s protiproudem, udržující teplotu na příjemných 30 °C, což umožňuje koupání po celý rok. Pro milovníky zimních sportů je na pozemku k dispozici lyžařský vlek ideální pro začátečníky.

Zahrada a venkovní vybavení: Rozlehlá zahrada je místem pro rodinná setkání a volnočasové aktivity. K dispozici je terasa s grilem hned vedle bazénu, venkovní kino pro letní večery a rybníček se pstruhy, kde můžete celoročně rybařit. Grilování u rybníka a posezení u ohniště zaručují nezapomenutelné chvíle s vašimi blízkými.

Ideální lokalita: Vila Anna se nachází uprostřed nádherného přírodního parku Valašska a Beskyd, kde moderní design a příroda spojily své síly a vytvořily jedinečný životní styl. Tato lokalita nabízí naprostý klid a zároveň snadnou dostupnost veškerých služeb.

Jedinečná příležitost: Vila Anna není jen nemovitostí, ale místem, kde se vaše sny stávají skutečností. Takové nabídky jsou vzácné, a proto neváhejte využít tuto jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto výjimečného sídla.

Kontaktujte nás: Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a pomoci vám na cestě k vašemu novému domovu.



Nahoru