Vybírejte z nabídky 36 618 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dobrá Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům, prodej, Dobrá, Frýdek-Místek

Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dobrá (okres Frýdek-Místek)

Domy, Rodinné domy

97863

07.10.2024

3

647 m2

600 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5390000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme exkluzivně k prodeji cihlový rodinný dům v malebné obci Dobrá, který představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají investici nebo prostorné bydlení. Na tomto domě byla nedávno zahájena pečlivá přestavba, jejímž cílem je vybudování tří zcela nových bytových jednotek, které se budou lišit svou velikostí, aby vyhovovaly různorodým potřebám budoucích obyvatel. Kromě toho je v plánu vybudovat také jeden nebytový prostor, který může sloužit jako kancelář nebo obchodní prostor.

Dům je přístupný hlavním vchodem, za kterým se nachází široké schodiště vedoucí jak k jednotlivým bytům v přízemí, tak i do vyšších pater, což zajišťuje pohodlný přístup a rozdělení prostoru. V současné době byly již provedeny důkladné bourací práce, které připravily prostor pro další stavební úpravy. Nově byly vyzděny některé příčky, které pomáhají definovat nové dispozice bytů, a byl rovněž proveden rozvod vody, odpadů a ústředního topení ke každému z bytů v prvním a druhém nadzemním podlaží.

Navíc byly do půdního prostoru vyvedeny stoupačky, což tento prostor činí ideálním pro potenciální vestavbu dalších bytů, rozšiřujících obytnou kapacitu domu. Celková velikost pozemku činí 647 m2, z čehož je 340 m2 určeno jako zastavěná plocha včetně nádvoří a zbývajících 307 m2 tvoří zahrada, která nabízí prostor pro relaxaci nebo zahradničení. K domu náleží také kompletní přípojky na elektřinu, vodu a plyn, což poskytuje pohodlí moderního bydlení.

Odpady jsou prozatím svedeny do vlastního septiku, což je řešení, které může být v budoucnu přizpůsobeno potřebám nového majitele. Nemovitost se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě nedaleko centra obce, která zaručuje výbornou dostupnost všech důležitých služeb, jako jsou obchody, školy nebo lékařská péče. Tento dům je ideální jak pro ty, kteří hledají budoucí vlastní bydlení pro rozšířenou rodinu, tak i jako atraktivní investiční příležitost pro menší developery, kteří chtějí rozšířit svůj portfolio.

Pro vážné zájemce je k dispozici částečná dokumentace budoucího stavu, která poskytne lepší představu o potenciálu tohoto projektu. Pro více informací a prohlídku nemovitosti mě neváhejte kontaktovat. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.




Prodej rodinného domu Dobrá na Eurobydleni.cz


Nahoru