Vybírejte z nabídky 36 564 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Všemyslice Zpět na přehled nabídek

Prodej RD, 5+kk, 340 m, Všemyslice

Prodejce

Makléř: Kateřina Šindelářová

Telefon: 775 570 ...

E-mail: sindelar ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Všemyslice (okres České Budějovice)

Domy, Rodinné domy

J09793

26.09.2024

2

osobní

1 674 m2

340 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4750000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kateřina Šindelářová

Telefon: 775 570 ...

E-mail: sindelar ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2300.jpg

JUSTO Česká republika

Kodaňská 1441/46, 101 00 Praha 10

www.justo.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Kousek od Týna. Kousek do přírody. Bazén, terasa, soukromí a potenciál pro vytvoření domova přesně podle vašich představ.

Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme prodej rodinného domu ve Všemyslicích. Dům se zastavěnou plochou 504 m2 (do plochy nezapočítáváme stodolu) a pozemkem o celkové rozloze 1674 m2 je aktuálně částečně v rekonstrukci. Čeká na správného majitele, který ji dotáhne do konce.

V galerii najdete virtuální prohlídku celého domu nebo vám jí na požádání velice ráda zašlu (ne všechny realitní servery nám umožní její zobrazení).

Velkými dřevěnými vraty se dostanete na uzavřený dvůr. Z něj se můžete vydat do obytné části objektu o dispozici 5+kk se sociálním a technickým zázemím. I přesto, že tato část prošla rekonstrukcí, před nastěhováním bude vyžadovat pár kosmetických úprav.

Přízemí se skládá ze vstupní chodby (19,2 m2), obývacího pokoje s přípravou na kuchyňskou linku (60,7 m2) a spíží (1,23 m2), tří ložnic (15,4, 15,3 a 12,2 m2), z nichž jedna disponuje prostornou šatnou (4,6 m2), koupelny s vanou (6,5 m2), technické místnosti se sprchou (13,7 m2) a finské sauny (4,5 m2). Z obývacího pokoje vede schodiště do samostatného pokoje v podkroví (12,2 m2) se šatnou (4,6 m2).

Ve spodním patře dále najdete další místnost technického zázemí (13,2 m2), sklad a původní chlévy hospodářského stavení.

Dalším samostatným vstupem ze dvora se můžete vydat po schodech do půdního prostoru, kde se v rámci nedokončené půdní vestavby (164,6 m2) nabízí prostor pro vaši fantazii k vybudování interiéru podle vaší vize. Původní myšlenkou bylo vytvoření malého rodinného penzionu. Jako noví majitelé tak můžete pokračovat v zamýšleném projektu či využít dům například k vícegeneračnímu bydlení.

Z krytého vjezdu na pozemek můžete vejít i do (rekonstrukcí prozatím netknuté) přízemní místnosti, na kterou navazuje krytá venkovní terasa (44 m2). Odpočinek a odpolední kávu na terase si přes léto můžete zpříjemnit koupáním v bazénu o rozloze 18 m2.

Dům je připojen na vodovod a elektřinu, kanalizace je svedena do jímky. Vytápění je zajištěno teplovodním ústředním topením, napojeným na elektrokotel. V obývacím pokoji atmosféru dokreslí krbová kamna. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler.

Ve Všemyslicích můžete využít dětské hřiště nebo knihovnu. Autobusová linka jezdí v pravidelných intervalech jak do nedalekého Týna nad Vltavou, tak třeba i do Českých Budějovic.

Pokud hledáte dům, který vám poskytne prostor pro bydlení, odpočinek a případně i podnikání, ozvěte se mi. Stačí vyplnit formulář pod inzerátem a zhruba do 20 minut vám přijde e-mail se všemi podrobnostmi o nemovitosti a možností objednat se na prohlídku. Prosím, zkontrolujte také složky Hromadné a Spam, kam se e-mail občas zatoulá. Rádi vám poradíme i ohledně vhodného financování domu. Budu se těšit na viděnou na prohlídce.




Prodej rodinného domu Všemyslice na Eurobydleni.cz


Nahoru