Vybírejte z nabídky 36 285 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > skladové prostory > Bělotín Zpět na přehled nabídek

Výjimečná nabídka: Komerční nemovitost s bytovou jednotkou v Bělotíně

Prodejce

Makléř: Ing. Ščerba Martin

Telefon: 776 158 ...

E-mail: info@mar ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bělotín (okres Přerov)

Komerční, Skladové prostory

000206

26.09.2024

osobní

400 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5200000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: nová cena 1
Prodejce

Makléř: Ing. Ščerba Martin

Telefon: 776 158 ...

E-mail: info@mar ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2606.webp

Ing. Martin Ščerba

Nerudova 6, Nový Jičín

www.MartinScerba.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji skvěle situovanou komerční nemovitost s možností bydlení v srdci Bělotína. Tato nemovitost je ideální pro podnikatele hledající prostor pro své podnikání i bydlení na jednom místě.

Komerční prostory: Přízemí o ploše 260 m2 nabízí široké možnosti využití skladovací prostory, výrobní dílna, kanceláře nebo jednací místnosti. Velká variabilita prostoru umožňuje přizpůsobit prostory podle vašich potřeb. Bytová jednotka: Horní patro o rozloze 140 m2 je dokonale rekonstruováno a nabízí komfortní bydlení s dispozicí 5+kk. Ideální pro majitele nebo manažera firmy, který chce být blízko svého podnikání. Celková plocha pozemku je 770 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro parkování nebo další rozvoj.

Nemovitost je ve fázi dokončení stavebních prací. Zateplení a topení jsou téměř hotové a materiál pro dokončení topení je již na místě. Rozsah prací a stupeň dokončení můžeme upravit dle dohody s budoucím majitelem, což vám umožní přizpůsobit nemovitost vašim specifickým potřebám.

Původní cena této nemovitosti byla přes 7 000 000 Kč, nyní je však snížena na 5 200 000 Kč! Jedná se o jedinečnou příležitost pro investici do prostorné nemovitosti s komerčním a bytovým využitím.

Pro zájemce máme k dispozici neveřejné fotky, video a virtuální prohlídku, které vám poskytnou lepší představu o dispozici a potenciálu tohoto objektu.

Kontaktujte nás ještě dnes! Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost. Napište si o podrobné informace ještě dnes a získejte přístup k exkluzivním materiálům a prohlídkám. Pro více informací nás kontaktujte emailem.

Od roku 2011 pracuji v realitách výhradně exkluzivně. Nabízím makléřům, kteří přivedou kupujícího, významnou část své provize, v souladu s osvědčenými postupy na vyspělých trzích a pravidly AML u ARKČR.




Prodej skladu Bělotín na Eurobydleni.cz


Nahoru