Vybírejte z nabídky 36 832 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Šluknov Zpět na přehled nabídek

Roubená chalupa na okraji Českého Švýcarska, Šluknov

Prodejce

Makléř: Walterová Lucie

Telefon: 774 650 ...

E-mail: lucie.wa ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Šluknov (okres Děčín)

Domy, Chaty a chalupy

007789

2

osobní

1 136 m2

70 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Walterová Lucie

Telefon: 774 650 ...

E-mail: lucie.wa ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8208.jpg

Lucie Walterová - Hypoteam

náměstí Prokopa Velikého 449/2, 400 01 Ústí nad Labem

www.hypoteam.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme vám k prodeji krásnou zrekonstruovanou roubenku na okraji Českého Švýcarska. Chata se nachází na zastavěné ploše o 50m2 s dvěma podlažími a skládá se v přízemí z verandy, obývacího pokoje s jídelnou a vstupní chodby, kuchyně a koupelny s WC. V prvním patře je průchozí ložnice a pokoj. V kuchyni jsou krbová kamna, která vytopí celou chatu, jako záložní jsou tam 2 elektrické přímotopy z toho jeden (Stiebel Eltron) ovládán na sms s možností si ho zapnout a mít teplo na příjezd. Stejným způsobem je ovládán alarm na pohyb v chatě.

Chata je citlivě zrekonstruována, zateplena vatou zevnitř i z venku, všude použito přírodní dřevo, schodiště, dveře, kuchyň vše je ruční práce truhláře. Všude jsou keramické otočné vypínače a zásuvky. Dole jsou ručně dělaná dvoukřídlá okna, nahoře střešní okna Velux s roletkou proti hmyzu a slunci. V chatě je instalován internet od O2 s wifi. V koupelně je WC, umyvadlo a sprchový kout, kohout na pračku. Bojler Dražice na 30 litrů vestavěný ve skříňce nad WC. Velká rohová kuchyň na míru s vestavěnými spotřebiči (myčka, mikrovlnka, trouba, indukční varná deska, digestoř). Lednice stojí v lince, ale není vestavěná pro lepší ventilaci.

Celkový pozemek má 1136 m2 a skládá se z chaty, okrasných záhonů a bylinných zákoutí, ovocných stromů a keřů (jabloně, třešně, švestky, ořechy, rybíz, angrešt, borůvky). Za chatou je malý potůček a 6 metrů od chaty romantický soutok dvou potoků, nedávno upraven povodím s kamenným schodištěm. Kolem pozemku vede asfaltová cesta pro místní obyvatele (cca 15 aut denně) a jedna nezpevněná s 0 až 5 auty denně. Parkování je možné přímo na pozemku za branou nebo mimo pozemek na pozemku mezi námi a sousedy pro cca 4 auta.

Na pozemku je vlastní vrtaná studna 18 m hluboká s pitnou vodou, nahoře je vodárna Grundfos pod zateplenou stříškou, která vede vodu do chaty. Na boku chaty je kohout pro hadici na zalévání nebo venkovní sprchování. Vedle chaty je 3 m3 jímka. Přímo proti chatě je kůlna (cca 25 m2) s dřevníkem, v kůlně jsou po obou stranách 2 regálové systémy a jedno záložní WC s vlastní jímkou. Asi 30 m od kůlny je další nová kůlna cca 20 m2 pro zahradní nástroje. Sousedka nabízí projížďky na koních. Chata byla zrekonstruována v roce 2019, poslední rok je používána i na pronájem pro turisty, výdělek z pronájmů se pohybuje mezi 40 - 65 tisíci měsíčně. Na vyžádání dodáme grafy.

Jediné náklady na provoz jsou elektřina 500 - 2000 Kč měsíčně podle užívání a cen. Objekt je kolaudován jako ostatní stavba, jelikož nesplňuje požadovanou výšku stropů, nelze tam mít trvalé bydliště nebo jí ručit hypotéku. 300 m od chaty vlaková zastávka Šluknov - zastávka (směr Německo, Rumburk), 1 km od chaty Autobus Šluknov (směr Praha, Česká Lípa, Rumburk, Mělník). Autem 15 minut Rumburk, 40 minut Nový Bor, 50 minut Liberec. Německá města v blízkosti Bautzen, Bad Schandau, Drážďany, Žitava. 15 minut pěšky město Šluknov, 30 minut pěšky Německo. Do 1 km ve Šluknově Tesco, Penny, lékař, lékárny, restaurace, obecní úřad, kulturní dům.



Nahoru