Vybírejte z nabídky 36 630 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dlažov Zpět na přehled nabídek

RD (st. pozemek), Dlažov

Prodejce

Makléř: SAND RK s.r.o.

Telefon: 840 111 ...

E-mail: info@san ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dlažov (okres Klatovy)

Domy, Rodinné domy

554/3441

1

osobní

1 012 m2

1 012 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1065000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: SAND RK s.r.o.

Telefon: 840 111 ...

E-mail: info@san ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9240.jpg

SAND RK s.r.o.

Husova 39, 344 01 Domažlice

www.sand.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji RD se zahradou (st. pozemek) na velmi pěkném místě zahrada směrovaná do klidné přírody s nádherným výhledem do volné krajiny (rozhledna Markéta a šumavské vrcholky). Předmětem prodeje samotný RD (o zastavěné ploše 119 m2) a okolní pozemek 893 m2. Dům se nachází ve stavu před rekonstrukcí (má poměrně zdravou střechu).

Při nedávných úpravách byla zbudována 2 nová okna nový přívod el. energie (vč. rozvaděče uvnitř domu). Přízemí domu tvoří: dispozice 2+1 a také prostor pro koupelnu s WC. Na obytnou část navazuje stodola, kterou je také možno případně přebudovat na plochy k bydlení. V podkroví se nachází půdní odkládací prostor. Suterén tvoří: 2 sklepní místnosti.

Dům je napojen na el. energii 230/380V, odpady svedeny do jímky a vodu bude nutné řešit vl. vrtem (v obci i místní vodovod - prozatím nepovoleno připojení). Obec Nová Víska má nepopsatelnou polohu (vyvýšené místo s krásným výhledem do volné čisté krajiny). Výhodná je také vzdálenost do Klatov 7 min. jízdy (9 km), Domažlice 17 min. jízdy (18 km), Kdyně 8 min. jízdy (8 km). Nýrsko 11 km (12 min. jízdy). Okraj Prahy je vzdálen 119 km (jen 1:19 hod jízdy autem).

Výhodná je také vzdálenost na hraniční přechod Všeruby Eschlkam 18 km, Svatá Kateřina 20 km. Celý pozemek je územním plánem určen k bydlení a tak je také možno koupi těchto nemovitostí brát jako pořízení pozemku pro výstavbu RD (který se dá umístit více do zahrady a stávající stavení ponechat jako např. dílnu s garážemi, nebo pouze jako plochu pro parkování). Ač se dům nachází u komunikace spojující Klatovy a Domažlice je v domě i na zahradě krásný klid. Opravdu krásné místo k bydlení - úchvatný volný výhled ze zahrady do volné přírody, dále na členitou krajinu s rozhlednou Markéta a také na šumavské vrcholky. Nutno vidět!

Dobrá cena (cca. 1000 Kč/m2 pozemku)!




Prodej rodinného domu Dlažov na Eurobydleni.cz


Nahoru