Vybírejte z nabídky 36 813 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > komerční pozemky > Valašské Meziříčí Zpět na přehled nabídek

Prodej komerčních pozemků o výměře 22 154 m2, ve Valašském Meziříčí, ul. Hulince, Valašské Meziříčí

Prodejce

Makléř: Dorňák Tomáš

Telefon: 776 679 ...

E-mail: dornak@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Valašské Meziříčí (okres Vsetín)

Hulince

Pozemky, Pozemky pro komerční využití

714

30.09.2024

22 154 m2

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: V RK 1
Prodejce

Makléř: Dorňák Tomáš

Telefon: 776 679 ...

E-mail: dornak@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5650.jpg

Reality ProfiDor s.r.o.

Žerotínova 1114, Vsetín

realityprofidor.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Reality ProfiDor nabízí ve výhradním zastoupení majitele k prodeji soubor pozemků o celkové výměře 22 154 m2 v obci Valašské Meziříčí, ulice Hulince, katastrální území Krásno nad Bečvou.

Pozemky jsou dle územního plánu obce zahrnuty do ploch smíšených výrobních, kde hlavní využití je lehká průmyslová výroba a skladování, přípustné využití zahrnuje veřejná prostranství, bydlení integrované v objektu průmyslové výroby, občanská vybavenost, obchodní prodej a související technická infrastruktura.

Aktuálně již bylo vydáno pravomocné územní rozhodnutí o umístění 3 skladových hal, administrativního zázemí a showroomu, včetně řešení napojení na veškeré inženýrské sítě - vodovodní přípojka v délce 6,5 m, areálové rozvody vodovodu a kanalizace, elektro areálové rozvody NN připojení na hranici pozemku, fotovoltaika a dopravního napojení (povolení sjezdu pro kamiony). Pozemky je samozřejmě možno využít i k jakémukoliv jinému investičnímu záměru, který bude v souladu s územním plánem.

Pozemky bezprostředně navazují na silnici I. třídy ve směru Valašské Meziříčí - Nový Jičín, což zajišťuje jejich výbornou dopravní obslužnost. To také v návaznosti na brzké napojení obce Valašské Meziříčí na dálniční síť (zprovoznění aktuálně stavěných úseků do roku 2026).

Pozemky jsou ideální k výstavbě administrativních objektů, skladovacích hal, hal pro lehkou průmyslovou výrobu apod. Makléř doporučuje prohlídku této lukrativní nemovitosti, kdy srovnatelných nabídek je v regionu jen velmi málo.



Nahoru