Vybírejte z nabídky 36 692 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > vily > Šestajovice Zpět na přehled nabídek

Prodej, domy/vila, 413 m2, Ve Vilkách 505, 25092 Šestajovice, Praha-východ [ID 60691]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Šestajovice (okres Praha-východ)

Ve Vilkách

Domy, Vily

60691

osobní

neuvedeno

413 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 38000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dámy a pánové,

Pokud patříte k náročnější klientele nebo máte početnou rodinu a rádi byste žili všichni pohromadě, máme zde pro vás nabídku vily Šestajky, která se nachází v jedné z nejžádanějších lokalit v okolí Prahy.

Vítejte v Šestajovicích. Šestajovice jsou synonymem pro klidné a prestižní bydlení s vynikající dostupností do centra Prahy. Šestajovice nabízí vše, co potřebujete pro každodenní žití, ale tím nejzásadnějším u této nemovitosti je soukromí. Vila se nachází na konci ulice, tudíž budete maximálně rušeni příjezdem souseda z práce, jinak se vám zde bude žít tak, jak si zasloužíte.

Samostatná vila prošla rozsáhlou a velmi zdařilou rekonstrukcí, která byla dokončena teprve před pár týdny, takže při prohlídce nebuďte překvapeni, že vše zde voní novotou. Vila je rozdělena na levou a pravou obytnou část. Při vstupu hlavními dveřmi se dostanete do prostorné haly, ze které se můžete vydat různými směry: buď na zahradu za domem, která je lemována vzrostlými stromy, do útrob sklepů a technických místností pod domem, na půdu nebo tam, kde tomu budete říkat domov, do obou obytných částí.

Při vstupu do levé nebo pravé části domu se ocitnete opět v prostorných chodbách, které spojují celé spodní patro. V něm naleznete prostorné a krásně světlé pokoje. Pravá část nabídne i jedinečnou místnost s okenními výklenky, která čeká jen na vytvoření designové pracovny či nadčasové knihovny. V obou částech jsou samostatné koupelny s vanou a sprchovým koutem. Dominantu obou domů tvoří velké obývací pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou. Z těchto prostor se můžete vydat přímým vstupem skrze francouzská okna na zahradu.

Po vyběhnutí několika málo schodů se ocitnete v druhém patře, které pro vás bude ve znamení relaxace a trávení krásných chvil s těmi nejbližšími. I ve druhém patře naleznete samostatné koupelny, spoustu pokojů s vlastními šatnami a také ložnice, ve kterých se vám bude usínat jako v pohádce.

Řádků bylo napsáno dost, pokud tedy hledáte dům, který vám změní život, měli byste tuto příležitost rychle zvážit.

Pokud vás zajímá více, rádi vám poskytneme složky s veškerými fotkami a materiály, plány a podobně. Průletová prohlídka dronem je k dispozici pouze konkrétním zájemcům.

Rezervujte si své místo na prohlídce již nyní, rádi vás nemovitostí provedeme.



Nahoru