Vybírejte z nabídky 36 230 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > České Budějovice Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinný dům, 261 m2 - Dubné, České Budějovice

Prodejce

Makléř: Štěpka David

Telefon: 604 445 ...

E-mail: stepka@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

České Budějovice (okres České Budějovice)

Domy, Rodinné domy

05695-1

07.10.2024

886 m2

261 m2

C - Úsporná

Cena: 21990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Štěpka David

Telefon: 604 445 ...

E-mail: stepka@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2048.webp

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

Pražská 1247/24, 370 04 České Budějovice

www.rkstejskal.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji exkluzivní dvoupodlažní rodinný dům s celkovou užitnou plochou 261 m2, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě nedaleko centra Českých Budějovic. Tato nemovitost, umístěná na prostorném pozemku o rozloze 886 m2, je ideálním místem pro rodinné bydlení a nabízí mnoho výhod, které ocení i ti nejnáročnější zájemci. Dům je obklopen krásnou zahradou, disponuje garáží a v letních měsících oceníte také bazén.

Na první pohled dům zaujme moderní architekturou s kombinací přírodních materiálů - dřevo a kámen, což vytváří harmonické propojení s přírodou. Po vstupu do domu Vás přivítá prostorný a světlý interiér. Přízemí domu dominuje velkorysý open space obývací pokoj propojený s kuchyní, kde hlavní roli hraje stylový krb od prestižní norské značky Jotul.

Kuchyň je navržena na míru s důrazem na kvalitu a funkčnost, a zahrnuje vestavěné spotřebiče, které splní očekávání i těch nejnáročnějších kuchařů. Kromě toho přízemí nabízí koupelnu a samostatné WC. Přírodní dřevěné trámy a sloupy jsou viditelnou součástí designu interiéru a přidávají prostoru autentický rustikální šarm, který se skvěle doplňuje s moderními prvky zařízení.

Z přízemí vedou dřevěné a ocelové schody do prvního patra, které je koncipováno jako klidová zóna. Zde se nachází hlavní ložnice, dva prostorné pokoje a prostorná koupelna. Součástí ložnice je také oddělená pracovna a šatna. Každý z pokojů je vybaven klimatizací, což oceníte zejména v horkých letních dnech.

Vytápění domu je řešeno jako ústřední elektrické dvouokruhové s podlahovým vytápěním v kombinaci s radiátory, což zajišťuje efektivní a rovnoměrné vytápění všech místností. Dále je systém doplněn o vytápěný krb, který vytváří příjemnou atmosféru a přispívá k úspoře energií během zimních měsíců.

Předsíň domu je prakticky propojena se schodištěm, které vede do garáže, a nabízí přímý vstup do prostorné šatny, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro celou rodinu. Přední část domu zahrnuje garáž s malou technickou místností, která je aktuálně využívána jako spíž. Garáž má kapacitu pro dvě auta a je vybavena toaletou a umyvadlem, což přidává další praktický rozměr této části domu.

Zahrada je koncipována tak, aby poskytovala prostor pro relaxaci i společenské aktivity. Naleznete zde bazén s posezením, krytou venkovní kuchyň s krbem nebo zahradní domek s umyvadlem a toaletou.

Nemovitost byla navržena renomovaným českobudějovickým architektem, což je patrné na každém detailu stavby. Dům byl původně kolaudován v roce 2002 a v roce 2023 prošel kompletní renovací interiéru, která přinesla modernizaci prostor a ještě více zvýšila jeho atraktivitu a funkčnost.

V případě zájmu je možná i výměna nemovitosti s doplatkem za jinou nemovitost, jako je stavební pozemek, rodinný dům, bytový dům nebo stavba před rekonstrukcí.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat Davida Štěpku.



Nahoru