Vybírejte z nabídky 36 327 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Moravská Nová Ves Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Moravská Nová Ves

Prodejce

Makléř: Martin Šiška

Telefon: 608 313 ...

E-mail: siska@re ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Moravská Nová Ves (okres Břeclav)

Na Rynku

Domy, Rodinné domy

22926

09.10.2024

2

669 m2

96 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Šiška

Telefon: 608 313 ...

E-mail: siska@re ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji prostorný patrový rodinný dům 4+1 v atraktivní lokalitě Moravská Nová Ves. Tento dům poskytuje dostatek místa pro pohodlné bydlení i možnost dalšího rozšíření.

Dispozice a popis nemovitosti:

Dům disponuje čtyřmi pokoji a kuchyní, přičemž jeden z pokojů se nachází v patře. Celková podlahová plocha činí 114 m2. Půdní vestavbou lze přidat další dva pokoje, což zvyšuje potenciál domu pro větší rodinu. Dům je částečně podsklepen v přední části, směrem do ulice. Celková plocha pozemku je 669 m2, z toho 216 m2 připadá na zastavěnou plochu, zbytek tvoří dvůr a zahrada, která nabízí dostatek soukromí. Na dvoře se nachází garáž, která zatím není zakreslena v katastru nemovitostí (CUZK).

Dům je napojen na elektřinu (400V), plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno moderním plynovým kotlem, který byl instalován před pěti lety. Okna byla částečně vyměněna před sedmi lety, což zajišťuje lepší energetickou úspornost.

Lokalita:

Nemovitost se nachází v klidné části obce Na Rynku, v těsné blízkosti parku s dětským a workoutovým hřištěm. V okolí je veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, škol a zdravotnických zařízení. Dům má výbornou dopravní dostupnost díky blízkosti dálnice D2, vlakovému a autobusovému spojení do Hodonína a Břeclavi.

Okolí a zajímavosti:

Moravská Nová Ves je vyhlášená svou bohatou vinařskou tradicí a množstvím rodinných vinařství, která nabízejí možnost degustace a prohlídek vinných sklepů. Obec je známá také pro své kulturní akce, jako jsou tradiční hody a folklórní festivaly. Pro milovníky přírody a aktivního odpočinku je v okolí spousta možností pro turistiku a cykloturistiku. V blízkosti se nachází i známý Lednicko-valtický areál, který je součástí UNESCO a nabízí nádherné zámky, parky a zahrady.

Pro další informace, fotografie, virtuální prohlídku nebo domluvení osobní návštěvy nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru