Vybírejte z nabídky 36 220 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Prodej, rodinný dům 4+2, Ostrava - Svinov, ul. Polanecká

Prodejce

Makléř: Bc. Kapča Břetislav

Telefon: 608 351 ...

E-mail: bkapca@a ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Ostrava (okres Ostrava-město)

Polanecká

Domy, Rodinné domy

1407

10.10.2024

1

1 447 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Bc. Kapča Břetislav

Telefon: 608 351 ...

E-mail: bkapca@a ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1439.jpg

AZET reality

Volgogradská 2413/88, 702 00 Ostrava

www.azetreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji rodinný dům v městské části Ostrava-Svinov. Dům je samostatně stojící, částečně podsklepen o velikosti 170 m2 (zastavěné plochy). Na pozemku stojící hospodářská budova o velikosti 75 m2 (zastavěné plochy). Zahrada o velikosti 1 202 m2. Na pozemek umožněn vjezd jak z ulice Fibichova, tak z ulice Polanecká.

V domě jsou dvě samostatné bytové jednotky o dispozici 2+1 (o velikosti užitné plochy 61 m2 a 56 m2) s vlastními vchody a malými sklepy. Jedna je v původním stavu, druhá po kompletní rekonstrukci (2012) s možností okamžitého užívání a umožnění tak postupné rekonstrukce zbylé části domu. V domě jsou dva plynoměry, dva elektroměry, dvě samostatná napojení na veřejnou jednotnou kanalizaci (splašky a dešťová voda) a jeden vodoměr (lze přidat podružný vodoměr).

Vytápění domu je řešeno v každé bytové jednotce plynovým kondenzačním kotlem. Je zde prostorná půda, která poskytuje možnosti rozšíření o další bytovou jednotku o velikosti cca 120 m2. Dům nabízí v součtu užitnou plochu až cca 237 m2 užitné plochy. Samostatně stojící hospodářská budova tvoří další výhodu tohoto prodeje. Její velikost zastavěné plochy o 75 m2 a užitné plochy o velikosti až 124 m2 - za předpokladu využití patra v budově poskytuje více možností využití - dílny, skladu nebo úpravy na další obytnou budovu.

Na budově byla v roce 2020 provedena kompletní nová střecha. Možnost napojení na veřejnou jednotnou kanalizaci. Dům nabízí mnoho využití např.: Dvougenerační bydlení, pronájem bytových jednotek, ordinace, kancelář, kadeřnictví. Hospodářská budova: autoservis, sklad, obchod, výroba, zázemí firmy.

V pěší dostupnosti: autobusová zastávka: 2 minuty, základní státní škola: 11 minut, mateřská státní školka: 10 minut, soukromá Školička na farmě 3 minuty, obchod Hruška a restaurace Stračena Garden: 12 minut, nádraží Ostrava Svinov: 34 minut. Kousek je to také na procházky do přírody, např. Přírodní rezervace Polanský les. Autem do centra cca 15 minut, na nákupy do Avion Schopni park Ostrava ještě blíže cca 4 minuty.

Dům nebyl zasažen povodněmi. Součástí našeho zákaznického servisu je kompletní právní servis a advokátní úschova kupní ceny pro bezpečí a komfort našich klientů a také nezávazné hypoteční poradenství, vše je součástí kupní ceny.




Prodej rodinného domu Ostrava na Eurobydleni.cz


Nahoru