Vybírejte z nabídky 36 425 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Nová Ves pod Pleší Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Nová Ves pod Pleší

Prodejce

Makléř: Jan Bareš

Telefon: 603 577 ...

E-mail: bares.j@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nová Ves pod Pleší (okres Příbram)

V Aleji

Domy, Rodinné domy

0034

14.10.2024

1

397 m2

144 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 12990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jan Bareš

Telefon: 603 577 ...

E-mail: bares.j@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

The Brokers s.r.o.

Břehová 208/8, 110 00 Praha 1

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální místo pro vaši rodinu, kde se setká kvalita, pohodlí a výjimečné umístění? Máme pro vás skvělou nabídku! Tento krásný rodinný dům s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 120 m2 je nyní k dispozici za 12 990 000 Kč. Nachází se v malebné lokalitě Nové Vsi pod Pleší a je připraven stát se vaším novým domovem.

Perfektní pro rodinné bydlení

Dům byl navržen s důrazem na kvalitu a pohodlí. Při jeho výstavbě byly použity pouze kvalitní materiály, což zaručuje dlouhou životnost a nízké náklady na údržbu. Interiér je promyšlený a útulný, poskytuje vám skvělé podmínky pro odpočinek a relaxaci. Navíc má dům pochozí půdu, což nabízí další úložný prostor.

Energetická účinnost a komfort

Vytápění je zajištěno podlahovým topením s rozvodem vody přes elektro kotel, což zaručuje příjemnou teplotu v celém domě. Pro ještě větší úsporu jsou zde k dispozici kamna na tuhá paliva. Můžete se tak těšit na romantické večery u krbu, zatímco venku bude padat sníh. Dům je napojen na městský vodovod a kanalizaci.

Vzrostlá zahrada a skvělá lokalita

K domu náleží krásná a vzrostlá zahrada o rozloze 250 m2, která je ideální pro rodinné oslavy, grilování nebo prostě jen relaxaci na čerstvém vzduchu. Lokalita Nové Vsi pod Pleší nabízí veškerou občanskou vybavenost: základní a mateřské školy, zdravotní středisko, lékařské ordinace, poštu, obchody, restaurace a kavárny. Sportovní nadšenci ocení dostupnost hřišť a tělocvičen, zatímco kulturní zařízení v nedalekém Mníšku pod Brdy či Dobříši poskytnou skvělou možnost pro kulturní vyžití.

Nová ves pod Pleší je pouhý 1,5 km od Mníšku pod Brdy, kde každých 15 minut jezdí autobus směr Praha. Pokud dáváte přednost procházkám, můžete si cestu z Mníšku užít pěšky a vychutnat si krásu okolní přírody. Tato oblast je doslova rájem pro milovníky přírody s množstvím parků a zelených ploch vhodných pro relaxaci a rekreaci.

Rádi vám poskytneme více informací a domluvíme si prohlídku. Těšíme se na setkání s vámi a možnost vám představit tento nádherný dům osobně. Buďte připraveni objevit místo, které se brzy může stát vaším domovem!



Nahoru