Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Kuřim Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3+kk 60 m2 Zámecká, Kuřim

Prodejce

Makléř: Laudátová Helena

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kuřim (okres Brno-venkov)

Zámecká

Byty, Byt 3+kk

22839

07.10.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

60 m2

60 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: vč. provize RK vč. právních služeb 1
Prodejce

Makléř: Laudátová Helena

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte pěkné bydlení v dostupnosti veškeré občanské vybavenosti a přesto v klidu a v zeleni? Bydlení v menším městě avšak se skvělou dostupností do Brna? Pak je tento byt pro vás ten pravý.

Nabízíme ke koupi cihlový byt o dispozici 3+kk/2+1 s lodžií, umístěný v nejvyšším patře čtyřpodlažního bytového domu, v Kuřimi, na ul. Zámecká. Byt o podlahové ploše 60 m2 sestává ze dvou neprůchozích pokojů orientovaných jižním směrem, prostorného pokoje s kuchyňským koutem orientovaného na sever, vstupní chodby, koupelny s rohovou vanou a samostatné toalety. Byt je světlý, dispozičně příjemně řešený. Kousek od domu je dětské hřiště. Parkování je možné před domem na ulici. Centrum Kuřimi je vzdáleno cca 15 minut pěší chůze; zastávka autobusu je od domu cca 150 m.

Město Kuřim je příjemným místem pro klidný život blízko přírody, místem, které nabízí široké spektrum služeb, vzdělání i zábavy. V Kuřimi najdete síť supermarketů, menších obchodů a služeb se vším, co ke spokojenému životu potřebujete. Působí zde kvalitní školy a školky, děti i dospělí se mohou aktivně vyžít v mnoha kroužcích. Bohatý kulturní život ve městě umožňuje návštěvy nejrůznějších kulturních akcí. Pro sportovce je k dispozici řada sportovišť - krytý i venkovní bazén, wellness centrum, zimní stadion, fotbalový stadion, skatepark; v dojezdové vzdálenosti i golfový rezort. Kuřimí prochází i cyklostezka spojující Veverskou Bítýšku s Brnem.

Okolí Kuřimi je rájem pro turistiku a rodinné procházky a výlety. Navštívit můžete i řadu restaurací a kaváren. V místě je rozsáhlá nabídka pracovních příležitostí a v neposlední řadě je z Kuřimi časté a rychlé spojení do Brna (autobusem i vlakem), kam lze pohodlně dojíždět za prací, vzděláním i zábavou.

Naše společnost Vám nabízí i vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Zajímá vás více informací o tomto bytě, chcete si byt osobně prohlédnout? Ozvěte se, sejdeme se na prohlídce a sami zjistíte, že nejen tento byt, ale i město Kuřim je fajn místo pro život.




Prodej bytu 3+kk Kuřim na Eurobydleni.cz


Nahoru