Vybírejte z nabídky 36 348 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Byt 2+kk o 41 m2 v 5.NP v právě zrekonstruovaném domě v Rezidenci Černokostelecká na Praze 10 , Praha

Prodejce

Makléř: Mocková Simona

Telefon: 604 274 ...

E-mail: info@sff ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha

Černokostelecká

Byty, Byt 2+kk

397

02.10.2024

4 (dům má 0 podlaží)

osobní

41 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 19000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Poplatky a energie 3.800 Kč 1
Prodejce

Makléř: Mocková Simona

Telefon: 604 274 ...

E-mail: info@sff ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5388.jpg

SFF Czech s.r.o.

Koubkova 1849/6, 120 00 Praha 2

www.realitysffczech.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Volné ihned! K dlouhodobému pronájmu nabízíme moderní byt 2+kk o rozloze 41 m2, který se nachází v 5. nadzemním podlaží čerstvě zrekonstruovaného domu v Rezidenci Černokostelecká na Praze 10. Tato lokalita nabízí skvělou dostupnost do centra Prahy.

Díky důkladné rekonstrukci a modernizaci poskytuje dům komfortní a stylové bydlení. Byt i společné prostory prošly kompletní renovací, včetně nového výtahu, kotelny, stoupaček, oken a vstupních dveří do bytů. Chodby a schodiště byly také zrenovovány.

Byt se skládá z: vstupní chodby, obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou, samostatné ložnice, koupelny se sprchovým koutem. Kuchyňská linka je vybavena kvalitními spotřebiči: varná deska, digestoř, myčka, lednice s mrazákem a barový pult. V bytě jsou tři vestavěné skříně na míru - jedna v chodbě, dvě v ložnici (jedna z nich zrcadlová vestavěná ve zdi). V koupelně je koupelnová skříňka nad umyvadlem. K bytu patří také sklep o velikosti 1,5 m2.

V bytě jsou dřevěné podlahy, předsíňová sestava a moderní osvětlení.

Tramvajová zastávka Vinice je přímo před domem. Stanice metra Strašnická (linka A) je vzdálená pouhých 6 minut chůze, odkud se za 10 minut dostanete do centra Prahy. V okolí naleznete menší obchůdky, pekárny, bistra, restaurace a bary. Nedaleko jsou také nákupní centra Eden a Flora.

Pro milovníky sportu a volného času je zde Malešický park a areál Gutovka s bohatým sportovním vyžitím (skatepark, lezecká stěna, lanové centrum, běžecký ovál, minigolf, beach volejbal a blízké cyklostezky).

Měsíční nájemné: 19.000 Kč + poplatky 3.000 Kč + elektřina cca 800 Kč. Možnost vybavení základním nábytkem (postel, stůl, židle) za nájemné 21.500 Kč + poplatky a energie. Byt je nekuřácký. Majitel preferuje slušné nájemníky bez domácích mazlíčků. Vhodné pro pár, jednotlivce, pracující či studenty.

V případě zájmu vás rádi bytem osobně provedeme.



Nahoru