Vybírejte z nabídky 36 812 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Štramberk Zpět na přehled nabídek

Prodej stavebního pozemku 1188 m2 Štramberk

Prodejce

Makléř: Ing. Staňková Jana

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Štramberk (okres Nový Jičín)

K Očnímu

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

22870

16.09.2024

1 188 m2

Cena: 3100000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Staňková Jana

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Kdo by měl zájem postavit si rodinný dům v zajímavé klidné lokalitě obklopené krásnou přírodou Štramberka a výborným dojezdem do Kopřivnice, Nového Jičína, Frenštátu p/R., pro toho je určen tento krásný pozemek. Do Nového Jičína za 15 minut, do Frenštátu p/R 20 minut a do Kopřivnice za 9 minut.

Nabízíme k prodeji velmi zajímavý stavební pozemek v městě Štramberk - místní část za bývalou Oční klinikou o velikosti 1.189 m2. Dle územního plánu se jedná o zastavitelnou plochu pro bydlení v rodinných domech. Jedná se o parcelu č. 2790/3 k.ú. Štramberk.

Jedná se o velmi hezkou klidnou lokalitu na okraji města a výbornou dostupností. Inženýrské sítě jsou v blízkosti - elektrické vedení je na hranici pozemku (sloup elektrického vedení, není zatím rozvaděč). Vodovodní přípojka - vzhledem k nesouhlasu vlastníka vodovodu není momentálně připojení možné. Byl zadán hydrogeologický průzkum - posouzení možnosti zřízení studny. Z pozemku je úžasný pohled do krásné přírody.

Město Štramberk má veškerou občanskou vybavenost: obecní úřad, základní škola, mateřská škola, obchody, pošta, kostel.

Městu i širokému okolí vévodí zřícenina hradu Strallenberg s válcovou věží zvanou Trúba. Neopakovatelný architektonický unikát představuje soubor roubených chalup z 18. a 19. století, z nichž převážná většina tvoří městskou památkovou rezervaci. Štramberk proslavil voňavý cukrářský výrobek perníkové Štramberské uši, které zde pečou již dlouhá staletí.

Na pozemku je umístěna menší chata na nářadí a několik vrostlých ovocných stromů. Pozemek a chata jsou pravidelně dobře udržovány. Na pozemku se nachází studna, která se užívala jako pitná. Takovýchto zajímavých pozemků zde již není mnoho. Doporučujeme prohlídku.




Prodej stavebního pozemku Štramberk na Eurobydleni.cz


Nahoru