Vybírejte z nabídky 36 397 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům, prodej, Svolinského, Lošov, Olomouc

Prodejce

Makléř: Mgr. Michal Klapil

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olomouc (okres Olomouc)

Svolinského

Domy, Rodinné domy

130493

27.09.2024

2

1 956 m2

143 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7690000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Michal Klapil

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální domov pro rodinu? Tento prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 vás nadchne nejen svým kouzlem a funkčností, ale také klidným okolím plným příležitostí pro relaxaci i aktivní trávení volného času.

Dům, původně postavený kolem roku 1930, prošel mnoha úpravami a modernizacemi, které mu dodaly současný komfort při zachování jeho původního charakteru.

V přízemí se nachází útulný obývací pokoj s krbovými kamny, která vytvářejí příjemnou atmosféru pro rodinná setkání a odpočinek. Kuchyň je vybavena kvalitními spotřebiči, včetně trouby, myčky a kuchyňské linky, a nabízí dostatek prostoru pro vaření. Vedle kuchyně se nachází praktická spíž pro uskladnění potravin. Koupelna s WC a prostorná vstupní hala zajišťují komfortní dispozici přízemí, kde najdete také kotelnu a dílnu. Vytápění nemovitosti zajišťuje plynový kotel a ohřev vody bojler.

Celková užitná plocha obytné části stavby činí 143 m2, z toho obytné místnosti zabírají 78 m2. K domu navíc náleží rozsáhlý skladovací prostor o výměře 142 m2, který nabízí nespočet možností využití.

Zahrada o rozloze 1295 m2 je ideálním místem pro relaxaci i zábavu. Pod pergolou můžete pořádat grilovací večery s rodinou a přáteli, zatímco sklep poslouží k uskladnění sezónních potravin, jako jsou jablka či brambory. Kůlna je skvělá pro ukládání dřeva nebo zahradního vybavení. Milovníci zahradničení ocení záhony a skleníky, kde mohou pěstovat vlastní zeleninu či květiny. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro dětské hry i pro dospělé, kteří hledají klid a soukromí.

Obydlí se nachází v klidné části obce, s výbornou dostupností do Olomouce, kam pravidelně jezdí MHD. Jen jednu zastávku od domu se nachází Svatý Kopeček, který kromě školy a školky nabízí i historickou Baziliku Navštívení Panny Marie, ZOO a nádherné výhledy do okolní přírody. Okolí domu je ideální pro procházky, běhání, houbaření nebo cyklistiku.

Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného venkovského bydlení s výhodami městské infrastruktury. Využijte této jedinečné příležitosti a přijďte si prohlédnout svůj možný nový domov!. Virtuální prohlídka na adrese https://my.matterport.com/show/?m=JWbiQm7HMvE. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.



Nahoru