Vybírejte z nabídky 36 198 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Chraberce Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 3+1, Chraberce

Prodejce

Makléř: Tereza Zelenková

Telefon: 775 577 ...

E-mail: zelenkov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Chraberce (okres Louny)

Domy, Chaty a chalupy

J10255

04.10.2024

1

osobní

331 m2

170 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1650000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Tereza Zelenková

Telefon: 775 577 ...

E-mail: zelenkov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2300.jpg

JUSTO Česká republika

Kodaňská 1441/46, 101 00 Praha 10

www.justo.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dobrý den,

v zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům, který lze ideálně využít i jako rekreační chatu, nacházející se v malebné obci Chraberce, zasazené v krásné krajině Českého středohoří. Dům je před kompletní rekonstrukcí, ale díky své dispozici 3+1 a užitné ploše 65 m2 nabízí skvělou příležitost k úpravám dle vlastních představ. S pozemkem o rozloze 331 m2 máte dostatek prostoru pro zahradničení i relaxaci, přičemž přístup na pozemek je možný dvěma vjezdovými vraty.

Po vstupu do domu vás přivítá schodiště, které vede do světlé kuchyně, odkud se vychází na jižně orientovaný balkon s úchvatným výhledem do okolní přírody. Dům nabízí tři místnosti vhodné jako ložnice, obývací pokoj a pokoj pro hosty nebo děti. K dispozici je koupelna s toaletou. Na pozemku stojí garáž, kterou lze případně odstranit a zvětšit tak prostor zahrady. Parkování je zajištěno naproti domu a jedná se o možnost vyhrazených parkovacích míst v blízkosti.

Nemovitost je vedena jako rodinný dům, což znamená, že má číslo popisné, což zvyšuje její hodnotu pro trvalé bydlení i rekreaci. Přízemí nabízí úložný prostor vhodný například jako dílna či sklad. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy s možností výhodného tarifu, odpad je sveden do jímky. Část domu již prošla rekonstrukcí – nová fasáda a zateplení, dvůr je zpevněn zámkovou dlažbou.

Chraberce jsou klidná vesnice, odkud se snadno dostanete do Loun (cca 7 km) a okolí nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek – turistiku, cyklistiku, koupání v nedalekých lomech a dokonce i paragliding. Díky blízkosti dálnice je snadný přístup i do větších měst, takže máte dokonalou kombinaci klidu a dostupnosti.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají místo k odpočinku, ale chtějí si ho upravit dle vlastních potřeb. Pokud Vás nabídka zaujala, ráda Vám poskytnu více informací a zajistím prohlídku.

S pozdravem,

Tereza Zelenková




Prodej chaty Chraberce na Eurobydleni.cz


Nahoru