Vybírejte z nabídky 36 578 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Kaliště Zpět na přehled nabídek

Prodej, Chata, chalupa, Kaliště

Prodejce

Makléř: Ladislav Jandáček

Telefon: 727 832 ...

E-mail: ladislav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kaliště (okres Praha-východ)

Domy, Chaty a chalupy

13171

03.09.2024

2

23 m2

46 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně právního servisu, úschovy financí, poplatků na katastr i odměny RK. 1
Prodejce

Makléř: Ladislav Jandáček

Telefon: 727 832 ...

E-mail: ladislav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Toužíte po útěku z města, po místě, kde se zastaví čas a kde příroda šeptá své prastaré příběhy? Tak přesně tohle je chata v Kališti u Ondřejova, zasazená do malebné osady Kříčava, která se stala legendou díky trampskému spisovateli Bobu Hurikánovi. Tahle dřevěná kráska, stará úctyhodných 90 let, dýchá historií a nabízí klid, který jen těžko najdete. Představte si rána, kdy vás budí zpěv ptáků, slunce se prodírá korunami stromů a vy si vychutnáváte první doušek čerstvé vody ze studánky, nebo ranní voňavé kávy.

Elektřina tu je, takže si ji nemusíte vařit na ohni. A večer není třeba svítit petrolejkou při čtení oblíbené knížky o trampských dobrodružstvích. Chata je útulná a ideální pro romantické víkendy ve dvou nebo i rodiny s dětmi. Děti si zamilují objevování okolních lesů, stavění bunkrů a večerní opékání buřtů u ohně. Je tu nohejbalové hřiště a spousta lesního vyžití.

Kaliště a jeho okolí je rájem pro milovníky přírody. Procházky po okolí, houbaření, lovení bobříků odvahy. Koupat se dá v Sázavě, která je asi 2 km pěšky ... možností je nespočet. A když se večer vrátíte do své chaty, budete se cítit báječně.

Tady můžete vypnout, načerpat energii a užít si ničím nerušený čas s těmi, které máte rádi. Tak neváhejte a splňte si sen o vlastní chatě v srdci přírody. Třeba právě tady, v Kališti, začne vaše nové dobrodružství.



Nahoru