Vybírejte z nabídky 36 421 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Opava Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Opava, Předměstí

Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Opava (okres Opava)

Rooseveltova

Byty, Byt 3+kk

0816

22.08.2024

1 (dům má 4 podlaží)

osobní

90 m2

86 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4490000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9868.webp

SMS reality s.r.o.

Helfertova 335/17, 613 00 Brno

www.smsreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk v klidné části Opavy, na ulici Rooseveltova. Tento světlý a prostorný byt disponuje velkými slunnými pokoji. Rohová kuchyň, propojená s obývacím pokojem, je vybavena spotřebiči, jako je trouba, digestoř a indukční deska, velkou výhodou je zde spíž na uskladnění potravin.

Koupelna s moderními hnědými prvky zahrnuje vanu, umyvadlo s toaletní skříňkou, zrcadlo a toaletu, je zde dostatek prostoru na případnou pračku se sušičkou. Dva další pokoje jsou rovněž prostorné a světlé, ideální na ložnici a dětský pokoj. Na podlahách v hlavních pokojích jsou položeny parkety v předsíni a koupelně je dlažba.

Byt prošel rekonstrukcí před 8mi lety a to včetně elektroinstalace, vodovodního a odpadního systému a omítek. Plastová okna jsou zde s trojskly. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Součástí prodeje je i podíl na společné zahradě, kterou lze využívat k denním aktivitám a prostorný sklep. Zateplení domu je plánováno na rok 2025 což značně ušetří na nákladech vytápění tohoto bytu. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení ve výborné lokalitě.

Rádi Vám zprostředkujeme nejvýhodnější financování prostřednictvím našich finančních partnerů. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru