Vybírejte z nabídky 36 663 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Stožec Zpět na přehled nabídek

České Žleby, stavební pozemek prodej, Stožec

Prodejce

Makléř: Mgr. Móro Daniel

Telefon: 739 012 ...

E-mail: daniel.m ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Stožec (okres Prachatice)

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

911133

09.09.2024

osobní

1 412 m2

Cena: 5990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Móro Daniel

Telefon: 739 012 ...

E-mail: daniel.m ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9550.jpg

ERA Estate A. Legal

U Rajské zahrady 1912/3, Praha

era-reality.cz/era-estate-a-legal/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout unikátní investiční příležitost. Jedná se konkrétně o stavební jihovýchodně orientovaný pozemek o výměře 1412 m2, zasazený do panenské přírody v srdci Národního parku Šumava, v Českých Žlebech, které jsou součástí malebné obce Stožec, nacházející se v nadmořské výšce 900 m.n.m. Jedná se o první fázi rekreačního resortu, v jehož rámci bylo nabízeno 6 jedinečných pozemků v absolutní blízkosti první zóny národního parku s jedinečným výhledem na panoráma okolních kopců (Třístoličník, atd.) a do údolí Stožce.

Zároveň však je v lokalitě dostupná, popř. vznikne atraktivní občanská vybavenost (zejména biotopické koupaliště).

Pozemek je prodáván s platným stavebním povolením, dle nějž je na pozemku možné postavit samostatně stojící dům pro náročnějšího uživatele, vyžadujícího více prostoru. Jedná se konkrétně o novostavbu navrženou jako kombinaci dvou technologií. První podlaží, 1. PP, převážně zapuštěné do terénu svahu, je navrženo jako monolitická železobetonová konstrukce stěn a stropu. Druhé podlaží, 1. NP, a třetí podlaží , 2. NP - podkroví, jsou navržena jako dřevostavba. Navržená stavba domu svým tvaroslovím, použitými materiály a barevností evokuje místní tradiční architekturu.

Jde nicméně o stavbu moderní po technické stránce i celkovým architektonickým řešením. Celková výměra užitné plochy třípodlažního domu činí cca 298 m2 (včetně výměry garáže a skladu v 1. PP). Výměra venkovní kryté terasy, resp. lodžie je cca 28 m2.

Sítě (elektřina, voda) jsou stranou prodávající přivedeny na hranici pozemku. Odpad bude nutné řešit čistírnou odpadních vod, i v tomto případě je již k dispozici stavební povolení.

České Žleby jsou dopravně velmi dobře dostupným ideálním prostředím pro klienty, prahnoucí po pasivním odpočinku. Tato destinace však především uspokojí potřeby klientů, kteří před posezením s knihou upřednostní aktivní volnočasové činnosti. Jste-li vášnivými sportovci, jsou České Žleby taktéž pravým místem pro Vás. Cyklisté či in-line bruslaři zbožňují místní Šumavskou stezku z Nové Pece do Stožce. V dané souvislosti nelze opomenout blízkou vodní nádrž Lipno, jež je ideálním místem pro zimní bruslení či letní koupání. Lyžaři zde naleznou sousedící zimní lyžařská střediska v německém Mitterdorfu či rakouském Hochfichtu. České Žleby jsou rovněž vyhledávány zájemci o exkluzivní běžecké tratě, které jsou v průběhu zimy průběžně udržovány.

Pro více informací, prosím, zkontaktujte realitní kancelář, kde Vám velice rádi poskytneme veškeré dostupné informace….



Nahoru