Vybírejte z nabídky 36 604 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > kanceláře > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Administrativní prostory a objekty, Olomouc

Prodejce

Makléř: Rastislav Šrajer

Telefon: 585 229 ...

E-mail: srajer@s ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Olomouc (okres Olomouc)

U solných mlýnů

Komerční, Kanceláře a administrativní prostory

USolnychMlynu28

22.08.2024

75 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 18000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Rastislav Šrajer

Telefon: 585 229 ...

E-mail: srajer@s ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5120.jpg

STAFOS - REAL, s.r.o.

Tovární 915/40, 772 00 Olomouc

www.stafosreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám pronájem kancelářského prostoru ve 2.NP budovy na ulici U Solných mlýnů, Olomouc - Holice. Jedná se o kompletně zrekonstruovanou prvorepublikovou vilu v klidném prostředí. Nabízený prostor, který prošel v letošním roce kompletní rekonstrukcí se skládá ze tří kanceláří, z nichž dvě jsou navzájem propojeny spojovacími dveřmi, třetí samostatně z chodby domu a dále příslušenství v podobě kuchyňky a sociálního zařízení o celkové ploše 75m2.

Toto uspořádání nabízí variabilitu využití, například samostatná kancelář lze využít jako zasedací místnost pro jednání s klienty, případně jako kancelář jednatele společnosti, přičemž zbylé dvě kanceláře by sloužily administrativě, zaměstnancům společnosti. Po domluvě bude připraveno grafické označení kanceláří, dále logo u vstupu do budovy a na informačním totemu před budovou. Celý objekt je elektronickým zabezpečovacím systémem napojen na pult centrální ochrany SOS.

K dispozici je parkovací stání před budovou. Další bezproblémové parkování lze využít pro klienty budoucího nájemce podél ulice. Výhodou je také blízkost dopravního napojení na dálnici Brno - Ostrava s výpadovkou na Přerov a dopravní tepny mezi hl. autobusovým nádraží, FN a výpadovkou na Mohelnici. Zastávka MHD 200m od domu.

Prostory jsou vhodné např. pro sídlo firmy s administrativou, která má sklady nebo výrobu jinde, regionální obchodní zastoupení, projekční kancelář, realitní kancelář, atd., kde činnost nájemce není podmíněna velkou frekvencí lidí v pronajatých prostorách. Cena pronájmu 18.000,- Kč + 21% DPH, dále energie 5.230,- Kč bez příslušné DPH včetně elektřiny a internetu.

Odměna RK ve výši jednoho nájmu + 21% DPH, tj. 21.780,- Kč vč. DPH. Vratná kauce ve výši dvou nájmů. Volné po domluvě ihned.



Nahoru