Vybírejte z nabídky 36 577 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 3+kk, Olomouc

Prodejce

Makléř: Rastislav Šrajer

Telefon: 585 229 ...

E-mail: srajer@s ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Eduarda Hamburgera

Byty, Byt 3+kk

PronZTA314

22.08.2024

3 (dům má 7 podlaží)

osobní

neuvedeno

70 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 22000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Částečně vybavený byt včetně vnitřního parkovacího stání a komory! 1
Prodejce

Makléř: Rastislav Šrajer

Telefon: 585 229 ...

E-mail: srajer@s ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5120.jpg

STAFOS - REAL, s.r.o.

Tovární 915/40, 772 00 Olomouc

www.stafosreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme pronájem na první pohled úchvatného bytu 3+kk o ploše 70 m2 + lodžie 12 m2 v 3.NP novostavby přímo v centru města, na ulici Eduarda Hamburgera, Olomouc. Jedná se o jeden z nových rezidenčních bytových komplexů. Poloha domu u parku a centra města je tak krom stupně vybavení jednotlivých bytů, velkým lákadlem. V těsné blízkosti park Smetanovy Sady, botanická zahrada, tržnice a navazující dolní a horní náměstí.

Žijte v centru dění, s plnou občanskou vybaveností a perfektní dopravní dostupností MHD, minimální pěší vzdáleností parků a centra města, nájezd na dálnici jen cca 2 minuty jízdy. Byt, orientovaný na Severovýchod se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňskou částí a lodžií, dvou ložnic z nichž jedna byla doposud využívána jako dětský pokoj, zádveří, koupelny a samostatné toalety.

Byt spadá svou energetickou náročností do třídy B - velmi úsporná! Součástí pronájmu je také prostorná komora na patře a komfortní vnitřní parkovací stání v suterénu domu! Dále za zmínku stojí i samotné vnitřní vybavení bytu - byt je částečně vybavený nábytkem, plastová okna s trojskly vybaveny kombinovaně venkovními hliníkovými žaluziemi a vnitřními roletkami, HS portál dělící prostor lodžie a obýváku Vám oba prostory v létě propojí.

V koupelně k dispozici jak vana, tak bezbariérový sprchový kout! Vše za cenu nájmu 22.000,- Kč + náklady na bydlení cca 3.500,- Kč + elektřina záloha do 1.500,- Kč dle spotřeby rodiny. Kauce ve výši dvou nájmů, lze rozložit do dvou splátek. Odměna RK ve výši jednoho nájmu + 21% DPH. Samozřejmostí je bezbariérový přístup do domu, moderní výtah a vysokorychlostní internet optikou.

Nastěhování od 1.9. 2024. U zájemců prověřujeme evidenci exekucí, insolvence, a dluhy na zdravotním pojištění.



Nahoru