Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Bartoušov Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům 4+1 Bartoušov u Havlíčkova Brodu

Prodejce

Makléř: Adam Chlubný

Telefon: 722 774 ...

E-mail: chlubny. ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bartoušov (okres Havlíčkův Brod)

Domy, Rodinné domy

4966

23.08.2024

2

osobní

855 m2

330 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8390000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize a právních služeb 1
Prodejce

Makléř: Adam Chlubný

Telefon: 722 774 ...

E-mail: chlubny. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

Reality Vysočina s.r.o.

Beckovského 2045, 580 01 Havlíčkův Brod

www.realityvysocina.com

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám ke koupi krásný rodinný dům o velikosti 4+1 na Vysočině v malebné obci Bartoušov, pouhých 5 km od Havlíčkova Brodu. Tento dům prošel v minulosti velmi důkladnou rekonstrukcí, která zahrnovala kompletní izolaci proti vlhkosti, nové podlahy a dlažby, výměnu krovů a střešní krytiny Bramac, a nové štuky v celém domě. Zastavěná plocha domu činí 165 m2, celková výměra pozemku je 855 m2, včetně příjezdové cesty.

V přízemí domu se nachází prostorná vstupní hala, kuchyň propojená s velkým obývacím pokojem, dva menší pokoje a WC. V patře jsou k dispozici dva velké podkrovní pokoje, z nichž jeden je vybaven úžasnými kachlovými kamny a masivní dubovou podlahou. Koupelna v patře je moderně zařízená s velkým sprchovým koutem a WC.

Dům je napojen na elektroinstalaci 230 a 400 V, obecní vodovod, a má vlastní studnu. K dispozici je také plynová přípojka. Odpad je sveden do septiku. Vytápění zajišťuje ekologický zplynovací kotel ATMOS DC25SP s akumulační nádrží o kapacitě 1500 litrů. Otopný systém byl kompletně nově vybudován, s rozvody v mědi a novými radiátory. Kotel lze provozovat na kusové dřevo nebo na pelety. Kachlová kamna v podkroví a krbová vložka s kachlemi Hein v kuchyni spolehlivě vytopí celý dům.

K domu dále náleží kotelna, krytá pergola, kryté garážové stání pro dvě auta a zděná kůlna. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení na venkově s veškerým komfortem a moderním zázemím. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku!



Nahoru