Vybírejte z nabídky 36 559 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Třemošná Zpět na přehled nabídek

Pozemek pro bydlení 1228m2 - Třemošná

Prodejce

Makléř: Krausová Markéta

Telefon: 603 863 ...

E-mail: marketa@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třemošná (okres Plzeň-sever)

K Doubí

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

00335

23.08.2024

1 228 m2

Cena: 4600000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Krausová Markéta

Telefon: 603 863 ...

E-mail: marketa@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9637.webp

Krausová reality, s.r.o.

Tylova 27, 30100 Plzeň

www.krausovareality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představuji vám k prodeji pozemek o výměře 1.228 m2 využitelný pro výstavbu rodinného bydlení, či investici, kdy na pozemku mohou být postaveny až tři rodinné domy. Pozemek se nachází v okrajové a klidné části obce Třemošná, cca 10 km od metropole plzeňského kraje.

Podívejte se na fotografie pozemku a další dokumenty ve fotodokumentaci a na webové stránce krausovareality.cz.

Pozemek se nachází na východním okraji obce a dle územního plánu je pozemek vedený jako plocha pro bydlení v rodinných domech. Hlavní využití dle územního plánu - plochy pro zajištění kvalitního bydlení včetně každodenní rekreace a relaxace, dostupnost veřejných prostranství a občanského vybavení.

Přípustné využití dle územního plánu - v plochách je přípustné umísťovat:

  • bytové domy
  • rodinné domy
  • vedlejší stavby sloužící k zajištění kvality bydlení (zahradní altány, zimní zahrady, bazény, garáže pro vlastní potřebu do maximálně 40 m2 zastavěné plochy)
  • veřejná prostranství
  • související plochy dopravní a technické infrastruktury

Maximální podíl zastavění - rodinné domy 25 %, bytové domy 30 %. Pozemek je přístupný z obecní komunikace a v tuto chvíli je celý porostlý trávou a keři.

Voda a kanalizace jsou dostupné cca do 20 m od pozemku. Elektřina se nachází na hranici pozemku u přístupové komunikace. Je potřeba uvažovat s ochrannými pásmy, dle ČEZ distribuce se jedná o následující (najdete nákres rovněž ve fotodokumentaci):

Na uvedené parcele se nachází dva druhy vedení.

  • od podpěrného bodu(sloupu) na severním kraji (rohu) parcely směrem na jih(tedy prakticky pres celou parcelu) se nachází vedení se základní izolací a ochranným pásmem 2m od krajního vodiče na obě strany.
  • ve vedení od sloupu na severním kraji směrem na severovýchod je z holých vodičů a má ochranné pásmo 10 m od krajního vodiče na obě strany.

Pozemek se nachází v klidné části obce, v blízkém okolí najdete turistické i cyklistické stezky, perfektním místem pro vycházky je rovněž žádaný turistický cíl, vrch Krkavec s rozhlednou a příjemným občerstvením. V létě koupání u Boleveckých rybníků, a mnoho dalšího.

Obec má velmi dobrou občanskou vybavenost. Je zde základní škola i základní umělecká škola, dvě mateřské školy. Bohatý kulturní i sportovní život, sportovní areál s fotbalovým stadionem a hřišti na hokejbal, házenou a dvěma kurty pro tenis nebo nohejbal. V roce 2003 byl postaven zimní stadion jako soukromý projekt.

Najdete zde zdravotní středisko s ordinacemi praktického, zubního a ženského lékaře, poštu, široké nákupní možnosti, řeznictví, průmyslové zboží, hotel, kadeřnictví, truhlářství a mnoho dalších.

V Plzni jste autem za 5 minut, k dispozici je autobusová a vlaková doprava. Třemošná je zkrátka ideálním místem pro bydlení pro všechny, kteří chtějí být blízko přírodě a zároveň ve výborné dostupnosti do krajského města.

Zavolejte mi, nebo napište, domluvíme si prohlídku, pozemek Vám ráda ukážu.

Pro koupi pozemku zajistím kompletní realitní a právní servis, případně výhodné financování hypotečním úvěrem.



Nahoru