Vybírejte z nabídky 36 623 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Praha, Praha 2

Prodejce

Makléř: Jan Bareš

Telefon: 603 577 ...

E-mail: bares.j@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 2)

Na výtoni

Byty, Byt 2+kk

0069

04.10.2024

5 (dům má 6 podlaží)

osobní

neuvedeno

83 m2

C - Úsporná

Cena: 16500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jan Bareš

Telefon: 603 577 ...

E-mail: bares.j@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

The Brokers s.r.o.

Břehová 208/8, 110 00 Praha 1

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nádherný moderní byt 2+kk v srdci Prahy

Hledáte ideální místo pro váš nový domov? Přemýšlíte o životě v samém centru Prahy, kde budete mít na dosah ruky veškerou občanskou vybavenost, ale zároveň toužíte po klidu a pohodlí moderního bydlení? Přesně takový je náš byt 2+kk o užitné ploše 83 m2, který právě nabízíme k prodeji za cenu 16.500.000 Kč.

Tento skvostný byt se nachází v 5. patře šestipatrového domu s výtahem, jen pár kroků od malebné řeky Vltavy a oblíbené náplavky. Lokalita zajišťuje vynikající dostupnost MHD do všech částí Prahy, což vám umožní užívat si všechny krásy a možnosti, které naše hlavní město nabízí.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí na klíč, kterou s pečlivostí a důrazem na detail realizovala renomovaná firma Defakto pod vedením architekta pana Hejzlara. Výsledkem je moderní, stylový interiér, který už čeká jen na vás - stačí se nastěhovat!

Dispozice 2+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný život. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je navržen tak, aby byl nejen funkční, ale také příjemný pro setkávání s přáteli či chvíle relaxace po náročném dni. Ložnice nabízí klidný prostor pro váš odpočinek.

Součástí bytu je také prostorný sklep o velikosti 8 m2, který poskytuje další úložný prostor. A pokud máte auto, máme pro vás dobrou zprávu - k dispozici je možnost parkování přímo u domu.

Byt je v osobním vlastnictví, což zajišťuje jistotu a bezpečnost vaší investice. V blízkosti naleznete bohatou občanskou vybavenost: nákupní centra, obchody, restaurace, kulturní zařízení a jiné - vše na dosah ruky.

Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto výjimečného bytu v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku, abyste sami pocítili kouzlo tohoto místa.

Těšíme se na vás v novém domově, který se stane vaší oázou klidu v srdci velkoměsta!



Nahoru