Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+kk > Liberec Zpět na přehled nabídek

Slunný byt v srdci Liberce 1kk, Liberec

Prodejce

Makléř: Mládek Lukáš

Telefon: 607 768 ...

E-mail: lukas.ml ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Liberec (okres Liberec)

nám. Dr. E. Beneše

Byty, Byt 1+kk, garsonka

903463

23.08.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

33 m2

33 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2800000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mládek Lukáš

Telefon: 607 768 ...

E-mail: lukas.ml ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10035.webp

CENTURY 21 Birdie Reality - pobočka NextRound

28. října 813/248, 709 00 Ostrava

www.century21.cz/kancelar-birdie-reality-pobocka-nextround

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Slunný byt v srdci Liberce

Hledáte ideální místo pro svůj nový domov, které kombinuje pohodlí, dostupnost? Máme pro vás skvělou nabídku! Představujeme vám útulný byt o dispozici 1+kk, který se nachází přímo v centru Liberce. Tento prostor o užitné ploše 33 m2 je ideální volbou jak pro jednotlivce, tak pro páry, kteří ocení výhody života v centru města.

Proč právě tento byt?

  • Výborná lokalita: Byt se nachází v samém srdci Liberce, což znamená, že budete mít všechny klíčové služby a zázemí na dosah ruky. Kultura, nákupy, restaurace a kavárny - to vše je jen pár kroků od vašeho nového domova.
  • Příjemné prostředí: I když jste přímo v centru, byt nabízí klidné a příjemné prostředí, kde můžete relaxovat po náročném dni. Velká okna zajišťují dostatek slunečního světla a vytváří útulnou atmosféru.
  • Praktické uspořádání: Dispozice 1+kk je koncipována tak, aby poskytovala maximální funkcionalitu na omezené ploše, což vystihuje i dispozice bytu, kdy se spí ve vyvýšeném patře pod kterým naleznete prostornou šatnu.
  • Další prostory: K bytu náleží špajz mimo byt a sklep, což poskytuje další úložné prostory. Po domluvě je možné parkování přímo před domem, takže se nemusíte starat o hledání parkovacího místa.
  • Možnosti rozšíření: Bytové společenství (SVJ) je otevřeno k jednání o dalším využívání společných prostorů, což přidává na hodnotě a možnostech, jak prostor přizpůsobit vašim potřebám.

Tento byt je v osobním vlastnictví a ideální jak pro nájemní investici, tak pro vlastní bydlení. Sousedé jsou velmi přátelští a nápomocní.

Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy a pomůžeme s celým procesem nákupu. Těšíme se na setkání s vámi a na to, že vám pomůžeme najít váš nový domov!



Nahoru