Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Bradlec Zpět na přehled nabídek

Prodej prostorného rodinného domu 6+KK, 147 m2, s rovinatou zahradou, 984 m2, ve vyhledávané lokalitě Bradlec u Mladé Boleslavi

Prodejce

Makléř: Řehák Vladimír

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bradlec (okres Mladá Boleslav)

Zelená

Domy, Rodinné domy

888959

13.09.2024

2

osobní

1 113 m2

147 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 12200000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Řehák Vladimír

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Rodinného dům se nachází na adrese Zelená 208, Bradlec a je vynikající příležitostí pořídit si nový domov v klidném prostředí a pozemkem tak akorát. Dům situovaný ve Středních Čechách v oblasti Mladé Boleslavi zaujme na první pohled svou strategickou polohou, výbornou dostupností a kompletně vyřešenou infrastrukturou.

S celkovou obytnou plochou 147 m2 a zastavěnou plochou 129 m2 nabízí tento samostatně stojící dům bohaté možnosti k bydlení i relaxaci. Součástí domu je také nebytový prostor o ploše 28 m2, který slouží jako garážové stání, dílna a úložné prostory. Zahrada o rozloze 984 m2 je ideálním místem pro odpočinek, hry s dětmi nebo zahradničení. Domácnost je doplněna balkónem (3 m2), sklepem (10 m2) a parkovacím stáním uvnitř i na pozemku domu, což zajišťuje dostatečné pohodlí pro celou rodinu.

Nemovitost disponuje čtyřmi ložnicemi v druhém nadzemním podlaží s vlastní koupelnou, v přízemí je pak prostorná kuchyň propojena s obývací částí s přímým vstupem na zahradu. Dále je zde i samostatný pokoj, aktuálně sloužící jako pracovna a pokoj pro hosty. Výhodou jsou četné skladovací a úložné prostory. Orientace domu na jihovýchod a jihozápad zajišťuje celodenní světlo, které prostřednictvím velkých oken efektivně prosvětluje interiér.

Dům je navíc vybavený veřejným vodovodem, veřejnou kanalizací a plynovou distribucí. Nalézá se v oblasti s vybudovanou silniční sítí, což zlepšuje dostupnost lokality vlastním autem, autobusem i příměstskou dopravou.

Nemovitost je možno financovat prostřednictvím hypotečního úvěru a je k okamžitému převzetí, což umožňuje budoucím majitelům naplánovat i potřebné kroky pro přestěhování v jasném časovém výhledu.

Samotnou atmosféru lokality a všudypřítomný klid je potřeba zažít na vlastní kůži a proto se budu těšit na prohlídce tohoto skvělého rodinného domu.

S pozdravem, Vladimír Řehák.



Nahoru