Vybírejte z nabídky 36 577 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > obchodní prostory > Jablonec nad Nisou Zpět na přehled nabídek

Sídlo firmy, prostory pro administrativu a služby o ploše 356 m2 s pozemky o výměře 1.237 m2, Jablonec nad Nisou

Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jablonec nad Nisou (okres Jablonec nad Nisou)

Školní

Komerční, Obchodní prostory

N01203

23.08.2024

osobní

356 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 16950000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1857.webp

GENERA s. r. o.

Husova 1354/49, Liberec

www.genera.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodáme velmi pěkný podnikatelský objekt zahrnující celkem 356 m2 podlahových ploch s pozemky o celkové výměře 1.237 m2.

Podnikatelský objekt byl postaven jako komplex dvou domů propojených společným vstupním vestibulem. Oba domy jsou dvoupodlažní (přízemí a obytné podkroví).

Původně byly objekty postaveny pro potřeby rodinné firmy, tedy jako prostorný rodinný dům a vedle stojící provozovna bižuterní výroby. Postupem času byla výroba převedena do jiných prostorů a provozovna byla rekonstruována na druhý rodinný dům / apartmán k pronajímání.

Stavebně-technický stav objektů je velmi dobrý.

Dispozice rodinného domu: přízemí: kuchyně a hala s jídelním koutem (kuchyně má kamennou pracovní desku z materiálu Technistone, indukční sporák, výsuvnou digestoř, lednici s mrazákem, další samostatný mrazák a myčku), obývací pokoj, pracovna, technická místnost se sprchovým koutem a prostorem pro pračku a sušičku prádla, samostatné WC; obytné podkroví: 4 ložnice, koupelna (se dvěma umyvadly a sprchovým koutem), samostatné WC, velká vestavěná šatní skříň (není nutno dávat další skříně do pokojů), balkón.

Dispozice druhého domu: přízemí: dvojgaráž se skladovým prostorem, sauna se sprchami a odpočívárnou, malá kuchyňka, koupelna, WC; obytné podkroví: byt 2+1 o výměře cca 70 m2 (kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatné WC).

Střechy obou objektů jsou sedlové, přičemž přesah střechy umožňuje v letním období zachovat v přízemí obytného domu příjemnou teplotu bez nutnosti používat klimatizaci.

Na oknech jsou instalovány předokenní hliníkové rolety, které snižují energetickou spotřebu (část ovládaná elektricky). Oba domy mají ústřední topení, teplovodní radiátory napojené na plynové kondenzační kotle (každý dům má vlastní kotel), oba domy mají samostatné měřiče spotřeby elektřiny a plynu, vodoměr má podružné měření a v objektech je instalovaný elektronický zabezpečovací systém.

Zahrada je upravená se vzrostlými stromy. Na zahradě je instalovaná podzemní nádrž na dešťovou vodu o objemu 8 m3 s elektronickým snímačem stavu hladiny.

Parkování je ve dvojgaráži, na velké parkovací ploše před dvojgaráží a na parkovišti pro tři auta před oplocením.

Vzhledem ke stavebnímu uspořádání jsou domy mimořádně vhodné k vícegeneračnímu bydlení nebo k provozování druhého domu jako apartmánu k pronajímání.




Prodej obchodních prostor Jablonec nad Nisou na Eurobydleni.cz


Nahoru