Vybírejte z nabídky 36 578 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > chaty a chalupy > Okounov Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Chata, chalupa, Okounov

Prodejce

Makléř: Zlata Spoustová

Telefon: 607 466 ...

E-mail: info@zoo ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Okounov (okres Chomutov)

Domy, Chaty a chalupy

8408

24.08.2024

1

2 943 m2

200 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 45000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Zlata Spoustová

Telefon: 607 466 ...

E-mail: info@zoo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9747.jpg

ZOO reality

Rybná 716/24, Praha

www.zooreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu chalupu se zahradou 2.806 m2. Obec Okounov se nachází v okrese Chomutov, na rozhraní Ústeckého a Karlovarského kraje a na také na rozhraní Doupovských a Krušných hor, které odděluje údolí řeky Ohře. V obci žije 380 obyvatel.

Chata má velkou výhodu své polohy, je samostatně stojící na začátku chatové osady, a má za brankou vyhlídku na malebné údolí řeky Ohře. V předsíni je možné využít pračku. V suterénu chaty se nachází poloautomatický kotel na tuhá paliva pro ohřev teplé vody a zajištění tepla v zimní sezóně. V objektu je vnitřní prosvětlená terasa s jídelním koutem, dále velký obývací pokoj s krbovými kamny, které jsou napojené do topného systému a je možné je využít třeba v chladnějších dnech v letní sezóně.

Z letní terasy je vchod prosklenými posuvnými dveřmi do kuchyně a obývacího pokoje a z této obytné zóny jsou vstupy do ložnic. V objektu je satelitní televize. Dvě ložnice jsou vybavené manželskými postelemi a 1 ložnici jsou dvě oddělená lůžka s možností přisunutí k sobě. Z obývacího pokoje se vychází na zastřešenou terasu s posezením a možností grilování. Ve vnitřní terase je velký jídelní stůl včetně 6 ks pohodlných polstrovaných židlí.

V koupelně je možné využít sprchový kout nebo vanu a součástí koupelny je toaleta. V chladnější dny je možné přitopit si krbovými kamny, které jsou zapojené do systému topení v celém objektu. Poloautomatický kotel v suterénu chaty na uhlí. V části pergoly složené dřevo na topení v krbových kamnech. Na pozemku pro 3 vozidla. Na pozemku se nachází pergola pro parkování 2 vozidel. Příjezd je po asfaltové silnici z obce Okounov nebo od obce Stráž nad Ohří.

Dojezd 30 metrů po zpevněné komunikaci k bráně pozemku. K pojezdové bráně dostanete od nás ovladač pro pohodlný vjezd na oplocený pozemek. Kuchyně je plně vybavená nádobím, myčkou, mikrovlnou troubou, dále velkou lednicí včetně mrazáku a rychlovarnou konvicí. Další vybavení: TV, gril, rádio s cd přehrávačem na dálkové ovládání. Na zahradě je zapuštěný bazén rozměr (4,75 průměr kruhu a 1,2 m hloubka). Lze dohodnout i krátkodobý pronájem nemovitosti.



Nahoru