Vybírejte z nabídky 36 173 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Plazy Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 3+1, 240 m2 v obci Valy, okr. MB, Plazy

Prodejce

Makléř: Navrátil Jaromír

Telefon: 602 396 ...

E-mail: info@nav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Plazy (okres Mladá Boleslav)

Domy, Rodinné domy

JN 1307

24.08.2024

2

osobní

1 069 m2

240 m2

C - Úsporná

Cena: 13500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Navrátil Jaromír

Telefon: 602 396 ...

E-mail: info@nav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8652.jpg

Navrátil - realitní kancelář

tř. Václava Klementa 1228,, 29301 Mladá Boleslav

www.navratilreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám k prodeji velmi prostorný, patrový, cihlový rodinný dům z roku 2004 o dispozici 3 + 1 s celkovou užitnou plochou 240 m2 v obci Valy u Mladé Boleslavi. Rodinný dům je situovaný v klidném místě obce v zástavbě nových rodinných domků na oploceném pozemku o celkové výměře 1 069 m2. Zastavěná plocha domu 120 m2.

Dispozice přízemí: vstupní chodba se vstupem do garáže, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyň s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a jídelním koutem, velkorysý obývací pokoj s krbem a se vstupem na krásnou okrasnou zahradu. Po dřevěných schodech se dostáváme do patra, kde jsou dva velké pokoje a šatna, koupelna s rohovou vanou a WC.

Vytápění rodinného domu je řešeno elektrickým kotlem, ohřev vody bojler. Podlahové vytápění v přízemí a s radiátory v 2NP + krbová kamna v obývacím pokoji, podlahy dřevěné a dlažba. Okna domu plastová. Voda je z obecního vodovodu, elektro 230/400 V, plyn přiveden na hranici pozemku, odpad sveden do jímky (24 m3).

Na rodinný dům navazuje rozlehlá okrasná zahrada 949 m2 se zavlažovacím systémem, bazénem, biotopem a letní kuchyní s příjemným posezením situovaná na jihozápad se sluncem po celý den. Součástí domu je i prostorná garáž s vraty na dálkové ovládání. Před domem zámková dlažba s možností parkování dalších vozidel. Rodinný dům je ve výborném stavu a je připojen na fotovoltaiku.

Dopravní dostupnost MHD. Veškerá občanská vybavenost v přilehlé Mladé Boleslavi. V obci obecní úřad, mateřská školka. Hypoteční úvěr s ručením touto nemovitostí je zde samozřejmostí a s jeho výběrem vám rádi poradíme. Pro jakékoliv doplňující informace nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Vřele doporučuji prohlídku této nemovitosti. Velmi klidné rodinné bydlení. V případě zájmu volejte kdykoliv PO - NE.



Nahoru