Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Jesenice Zpět na přehled nabídek

Zařízený byt s vlastním parkovacím stáním, 2+kk/B, 61m2, Jesenice u Prahy, Praha-západ

Prodejce

Makléř: Kareš Jaroslav

Telefon: 739 682 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jesenice (okres Praha-západ)

V Lázních

Byty, Byt 2+kk

911409

25.08.2024

1 (dům má 4 podlaží)

osobní

47 m2

61 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6850000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně provize, poplatků a právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Kareš Jaroslav

Telefon: 739 682 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9320.webp

CENTURY 21 Premium

Zlatnická 1582/10, 110 00 Praha 1

www.century21.cz/kancelar/premium/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Jesenice u Prahy, lokalita, která patří dlouhodobě k jedné z nejatraktivnějších periferií hlavního města. Lokalita, kde přímo v místě či přilehlém okolí máte k dispozici několik základních škol a školek (i cizojazyčných), státní i soukromá zdravotní zařízení, menší obchody či supermarkety a v neposlední řadě také kvalitní dopravní dostupnost s přímým napojením na Pražský okruh.

V blízkosti pomyslného centra Jesenice stojí od roku 2008 komorní a uzavřený projekt s názvem Rezidence Jesenice, kde nabízíme k prodeji kompletně zařízený a vybavený byt o dispozici 2+kk - 47m2 s rohovým balkónem - 14m2 a vlastním venkovním parkovacím stáním. Bytová jednotka se nachází v 1. patře čtyřpodlažního domu s výtahem a má jižní orientaci směrem do společné soukromé zahrady o velikosti cca 4500 m2, která je hlavní devizou celého projektu. Nejdeme zde velké okrasné jezírko, otevřené ohniště či místa k relaxaci a odpočinku. Projekt Rezidence Jesenice se skládá ze dvou bytových domů a svým pavlačovým pojetím, umístěním uprostřed již zmíněné zeleně a kompletním oplocením celého pozemku, navozuje příjemnou atmosféru dovolenkových apartmánů.

Nabízený byt má kvalitní dřevěné podlahy, dřevěná okna, vytápění zajišťují radiátory a plynový kotel, koupelna je se sprchovým koutem a toaletou, kuchyně na míru zařízena a vybavena, v ložnici je k dispozici prostorná šatní skříň, velká postel, v obývacím pokoji pak zbylé vybavení.

Nemovitost je ihned k dispozici a připravena k vlastnímu užívání či k okamžitému a bezproblémovému pronájmu, o který je v této lokalitě velký zájem. Atraktivitu tohoto bydlení ještě podpoří vlastní venkovní parkovací stání přímo v objektu. Pro bližší informace kontaktujte, prosím, makléře.



Nahoru