Vybírejte z nabídky 36 612 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Zádveřice - Raková Zpět na přehled nabídek

Prodej domu v luxusním prostředí Zádveřických pasek s, Zádveřice - Raková

Prodejce

Makléř: Alena Hlavinková

Telefon: 731 618 ...

E-mail: alena.hl ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zádveřice - Raková (okres Zlín)

Domy, Rodinné domy

208208

26.08.2024

2

osobní

13 259 m2

288 m2

C - Úsporná

Cena: 12250000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Alena Hlavinková

Telefon: 731 618 ...

E-mail: alena.hl ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10116.webp

Exporeality

Dlouhá 4309, Zlín

www.exporeality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej domu v luxusním prostředí Zádveřických pasek s dobrou dostupností. Exkluzivně nabízíme ke koupi samostatně stojící rodinný dům 5+kk v lukrativní lokalitě na krásném extra klidném místě v Zádveřických pasekách. Jednoduchou příčkou se dá předělit na 6+kk.

Zastavěná plocha nemovitosti je 195 m2, celková užitná plocha je 288 m2. Celková velikost pozemku je 13.259 m2 a část pozemku se může používat na pasení ovcí. Dům má krásnou, víceúrovňovou zahradu, před domem garáž a kolem dostatečný prostor pro parkování. U domu je nadstřešené posezení a za domem je závětří pro slunění.

Bazén, potůček, jezírko, zahradní domek. Zabezpečovací zařízení, kamerový systém. Dispozice domu: vstupní chodba, WC zvlášť, technická místnost, špajz, kuchyně s barovým posezením a prostorem pro jídelní stůl, spojený s obývacím pokojem a krbem. Dominantou prostoru je vysoký strop s přiznanými trámy.

Ložnice, šatna, dva dětské pokoje, koupelna se sprchou a vanou, WC. Schodiště do 2.NP o rozloze 93 m2, kde je místnost, která se dá rozdělit na dva neprůchozí pokoje, terasa otočená na západ, designová koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, technická místnost.

Garáž je samostatně stojící o velikosti 43 m2 zastavěné plochy, s přístřeškem pro další auto a podkroví je využíváno pro skladovací prostory. Bazén o velikosti 3,7 m x 8,4 m s vlastní kopanou studnou a tepelným čerpadlem na ohřev vody. Zahradní domek, pro ukládání nářadí a dřeva do krbu.

Na pozemku najdete zcela všechno, co potřebujete ke komfortnímu bydlení. Velkorysá příjezdová komunikace k domu i garáži, venkovní zastřešená terasa, bazén, potůček, jezírko s vodotryskem, zahradní domek.

Dům je připojen na obecní vodovod, má vlastní vrtanou studnu 30 m hlubokou, kopanou studnu 15 m pro bazén, plyn, elektřinu, ČOV. Vytápění podlahovým topením a ohřev vody plynovým kotlem. Krb v obývacím pokoji. Konstrukce domu je z tvárnic Porotherm, stropy betonové, střecha betonová taška Bramac Max, zateplení 15 cm a fasáda pásky z lícových cihel anglického typu.

Podlahy místností jsou betonové, dlažba, podlahové topení, v patře dřevěná podlaha, dřevěné schodiště. Veškerá infrastruktura na dosah s dostupností do 5 min. Vzdálenost na zastávku MHD a vlak 15 min chůze. Pozemek na kterém dům stojí je v pronájmu od Singulární společnosti Zádveřice s.r.o. Více informací Vám poskytne realitní makléř.



Nahoru