Vybírejte z nabídky 36 578 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > výrobní prostory > Zlín Zpět na přehled nabídek

Platné stavební povolení na rozšíření nemovitosti pro, Zlín

Prodejce

Makléř: Alena Hlavinková

Telefon: 731 618 ...

E-mail: alena.hl ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zlín (okres Zlín)

U Dráhy

Komerční, Výrobní prostory

231382

28.08.2024

osobní

278 m2

D - Méně úsporná

Cena: 13500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Alena Hlavinková

Telefon: 731 618 ...

E-mail: alena.hl ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10116.webp

Exporeality

Dlouhá 4309, Zlín

www.exporeality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Platné stavební povolení na rozšíření nemovitosti pro prodej, servis apod. Nabízíme k prodeji multifunkční dům v oblíbené lokalitě Louky u Zlína. Příjezd možný po asfaltové komunikaci z dvou stran. Před domem zpevněná parkovací plocha pro sedm vozů. Nemovitost je situována na pozemku o výměře 1964 m2. Zastavěná plocha je 139 m2.

V přízemí domu je 5 kanceláří, sociální zařízení, kotelna, technická místnost a kuchyňka na chodbě pro zaměstnance. V současné době přízemí využíváno jako sklad. V 1.NP. je hezky zrekonstruovaný byt 5+kk. Rekonstrukce proběhla v roce 2020. Dům je z ocelové konstrukce, dřeva, sádrokartonu, zateplený - vata, polystyrén, okna dřevěná, střešní okna EURO nová dřevěná oplastovaná, fasádní omítky, střecha bonský šindel.

Je zde vydáno nové stavební povolení na rozšíření nové budovy „Administrativní a provozní objekt“ téměř s nulovou spotřebou energie. Energetický štítek B.-kanceláře o různých velikostech 15 m2 až 20 m2.-bytová jednotka o velikosti 139 m2 má čtyři neprůchozí pokoje, velký obývací pokoj spojený s kuchyní, koupelna a WC zvlášť. Ihned k bydlení.

V dosahu je veškerá infrastruktura, vlaková zastávka 32 min, MHD je 4 min. Náklady na provoz domu nízké díky fotovoltaické energii. Majiteli byla udělena licence na výrobu a prodej elektřiny. Energetický štítek nahrazen vyúčtováním energií.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Ráda Vám vše zodpovím a poradím. Těším se na Vás na prohlídce Alena Hlavinková.



Nahoru