Vybírejte z nabídky 36 342 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Javorník Zpět na přehled nabídek

Prodej chaty, 143 m2 - Javorník

Prodejce

Makléř: Kutná Jana

Telefon: 731 197 ...

E-mail: info@exp ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Javorník (okres Hodonín)

Domy, Chaty a chalupy

01920

11.09.2024

1 757 m2

143 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Kutná Jana

Telefon: 731 197 ...

E-mail: info@exp ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9569.jpg

EXPLICIT REALITY - Brno

Gajdošova 4339/7, 61500 Brno

www.explicitreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte místo, kde si odpočinete od každodenního shonu, obklopeni krásnou přírodou a čerstvým vzduchem? Nabízíme vám jedinečnou možnost vlastnit chatu v populární chatařské oblasti Filipovo Údolí, která splní všechna vaše přání o dokonalém úniku do přírody.

Jen 100 metrů od chaty se nachází lyžařská sjezdovka, což činí tuto nemovitost ideální pro milovníky zimních sportů. Výhodná poloha chaty nabízí nespočet výletních možností: Velká nad Veličkou je vzdálena pouhé 3 kilometry, hranice se Slovenskem jen 6 kilometrů a do Veselí nad Moravou dojedete za necelých 20 minut.

Chata disponuje čtyřmi neprůchozími pokoji, které zajišťují dostatek soukromí pro všechny hosty. S kapacitou až pro 8 osob je ideální pro rodinné dovolené nebo setkání s přáteli. Obývací pokoj s krbem se postará o příjemnou atmosféru v chladnějších dnech.

Součástí chaty je moderní wellness s infrasaunou, masážní vířivkou pro 5 osob a sprchovým koutem. Po dni plném aktivit si můžete odpočinout na terase nebo využít zastřešeného a osvětleného posezení před chatou. Chata disponuje prostornou garáží.

Rozlehlá zahrada je ideální pro dětské hry a společné letní večery u ohniště s posezením. K dispozici je také pitná voda z vlastní studny s úpravnou, která zajišťuje její kvalitu po celý rok. Díky kombinovanému vytápění elektrickým topením a dřevem je chata obyvatelná po celý rok.

Moderní technologie jako Wi-Fi připojení vám zajistí spojení se světem a parkování přímo u chaty zase usnadní váš příjezd. Tato chata je více než jen místo pro odpočinek - je to místo, kde se můžete cítit jako doma, ať už přijedete na týden nebo se rozhodnete zůstat mnohem déle.

Přijďte a přesvědčte se sami, jaké kouzlo Filipovo Údolí nabízí! Neváhejte si sjednat prohlídku, zajistíme Vám financování i veškeré právní služby.

Jsem zde pro vás, Jana Kutná a EXPLICIT REALITY



Nahoru