Vybírejte z nabídky 36 256 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Atypický moderní byt 4+kk s terasou u Smíchovské náplavky a u Anděla, Praha

Prodejce

Makléř: Mgr. Merknerová Barbora

Telefon: 608 662 ...

E-mail: barbora. ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 5)

Jindřicha Plachty

Byty, Byt 4+kk

904840

13.09.2024

4 (dům má 6 podlaží)

osobní

135 m2

147 m2

E - Nehospodárná

Cena: 21000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Merknerová Barbora

Telefon: 608 662 ...

E-mail: barbora. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9322.webp

CENTURY 21 Ruby

Přemyslovská 2845/43, 130 00 Praha 3

www.century21.cz/kancelar/ruby/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme na prodej překrásný atypický mezonetový byt v ulici Jindřicha Plachty nedaleko Anděla a Smíchovské náplavky. Byt se nachází ve 4. a 5. patře domu z konce 19. století. Do patra s bytem jezdí výtah.

Byt tvoří 2 podlaží. V přízemním patře bytu najdeme samostatnou ložnici, předsíň, samostatnou toaletu s bidetem, koupelnu s vanou i sprchovým koutem a WC, a prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, který je možno předělit na 2 pokoje. v 1. patře je pak samostatná galerie s pracovním koutem a jídelna s kuchyňským koutem, odkud se dostaneme na terasu orientovanou do klidného vnitrobloku.

Jedná se o jedinečný byt, jehož celý interiér navrhoval architekt z ateliéru Čtyři stěny. Byt se nabízí s kompletním vybavením. Interiér bytu prošel kompletní a citlivou rekonstrukcí, při které byly použity materiály nejvyšší kvality. Důraz byl kladen na udržení původních architektonických prvků, které společně s moderními detaily tvoří harmonický celek. Designové řešení interiéru bylo navrženo tak, aby odpovídalo současným trendům, zároveň ale respektovalo historický charakter budovy.

V těsné blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost - obchody, fitness, kavárny, restaurace i školy a školky. Anděl je zkrátka 2. moderní centrum Prahy. Lokalita také nabízí skvělou dostupnost veřejnou dopravou do všech ostatních částí Prahy, stejně jako rychlý přístup k hlavním dopravním tepnám.



Nahoru