Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Novostavba RD 4+1 s garáží / Olomouc - Nemilany

Prodejce

Makléř: Maciuch Daniel

Telefon: 603 177 ...

E-mail: dan@metr ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olomouc (okres Olomouc)

Za Zahradami

Domy, Rodinné domy

324/23

26.08.2024

2

221 m2

139 m2

C - Úsporná

Cena: 11499000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: Maciuch Daniel

Telefon: 603 177 ...

E-mail: dan@metr ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2003.webp

Metr2 reality s.r.o.

Litovelská 1340/2C, 779 00 Olomouc

www.metr2reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení majitelů bychom Vám rádi nabídli velice příjemné moderní bydlení v podobě prodeje zánovní zděné novostavby řadového rodinného domu s garáží a pozemkem o celkové výměře 221 m2, nacházejícího se v oblíbené lokalitě v Olomouci - Nemilanech, ulice Za zahradami.

Nemovitost po kolaudaci v roce 2018 nabízí dispoziční uspořádání 4+1 s celkovou užitnou plochou 139 m2 včetně vestavěné garáže. Dům je vystavěn z kvalitních materiálů s velkým důrazem na praktičnost a uživatelský komfort.

Přízemí domu dominuje obývací pokoj s výhledem do krásné udržované zahrady s bazénem a posezením, praktická samostatná kuchyně s jídelnou, vybavena linkou s vestavěnými spotřebiči, dále chodba se vstupem na toaletu a zděné schodiště do 2NP.

V patře domu neschází tři prostorné neprůchozí pokoje, tj. dva dětské pokoje a ložnice, do kterých se vchází ze schodišťové haly. Nepostradatelným prvkem v patře je technická místnost a koupelna s vanou a toaletou. Dům je vybaven teplovodním podlahovým vytápěním napojeným na úsporný plynový kondenzační kotel, zaručující nízké měsíční náklady na bydlení, které v současné době nepřesahují celkovou částku ve výši 4 500,- Kč.

Nesporným benefitem je již zmíněná garáž se zajištěným vstupem i do zahrady. Dům Vás upoutá na první pohled svou příjemnou a pohodovou atmosférou.

Městská část Nemilany je oblíbená především díky rozsáhlé občanské vybavenosti, komfortní dopravní dostupnosti a v neposlední řadě příjemnému okolnímu prostředí, vybízejícímu k velkému množství sportovních a relaxačních aktivit, což ocení zejména mladé rodiny s dětmi.

Veškeré doplňující informace Vám rádi sdělíme na vyžádání. Uvedená kupní cena je k jednání.



Nahoru