Vybírejte z nabídky 36 578 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Rajhrad Zpět na přehled nabídek

Pronájem rodinného domu ( 160 m2) se zahradou, ul. Syrovická, Rajhrad

Prodejce

Makléř: Raus David

Telefon: 777 593 ...

E-mail: raus@dav ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Rajhrad (okres Brno-venkov)

Syrovická

Domy, Rodinné domy

00228

31.08.2024

2

521 m2

160 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 35000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + zálohy na energie, služby + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Raus David

Telefon: 777 593 ...

E-mail: raus@dav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9857.webp

David Raus realitní služby

Jiříkovského 260/20, 602 00 Brno

www.davidraus.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízím k pronájmu zděný rodinný dům o velikosti 4+kk s podlahovou plochou 160 m2, vlastní zahradou na ulici Syrovická v Rajhradě, okres Brno - venkov.

Okolní zástavbu tvoří zejména novostavby rodinných domů. Přístup a příjezd k nabízené nemovitosti je po místní komunikaci s možností bezstarostného parkování na vlastním pozemku, v garáži, případně na zpevněných komunikací a parkovacích plochách v okolí.

Město Rajhrad je menším městem v okrese Brno - venkov, pro svoji skvělou polohu, cca 7 km jižně od centra Brna a dobrou občanskou vybavenost, se řadí mezi vyhledávané lokality.

Měsíční pronájem tohoto rodinného domu činí 35.000,- Kč. Měsíční poplatky na energie a služby spojené s užíváním nemovitosti nejsou součástí nájmu, jsou stanoveny na 7.000,-Kč. Vratná kauce 70.000,-Kč.

Popis dispozice rodinného domu: Vstupními dveřmi se dostaneme do předsíně. Míjíme dveře napravo od vstupních dveří vedoucí do koupelny se sprchovým koutem, další do komory následně vcházíme do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jídelním stolem. Součástí obývacího pokoje je krb, který dodává modernímu interiéru dotek tradice. Možnost vychutnat si teplo domácího ohně v obývacím pokoji je obzvlášť atraktivní při chladných podzimní a zimních večerech.

Moderní kuchyňská linka včetně elektrospotřebičů dokonale ladí s celkovým stylem interiéru. Celý prostor působí vzdušně, útulně a nabízí dostatek místa na vaření, stolování i k odpočinku. Nadčasovým prvkem obývacího pokoje jsou francouzská okna, která dodávají místnosti dostatek denního světla a zároveň umožňují přístup na vlastní zahradu. V létě si tak můžete ranní kávu vychutnat na čerstvém vzduchu. Vracíme se zpět do předsíně a po dřevěném schodišti vystoupáme do patra, kde postupně navštívíme zbývající tři obytné místnosti (ložnici, pracovnu a dětský pokoj).

Interiér místností je laděn do světlých tónů, místnost tak působí mnohem větším dojmem. Než sestoupáme po schodišti dolů, zpět do přízemí domu, navštívíme druhou koupelnu s vanou a WC. V přízemí pak poslední dveře, do kterých vejdeme, umístěných po levé straně od vstupních dveří vstupujeme do garáže.

Základní informace:

  • lokalita: Rajhrad u Brna
  • zděný rodinný dům
  • dispozice: 4+kk s garáží
  • podlahová plocha: 160 m2
  • parkování na vlastním pozemku
  • vytápění domu: plynové

Nedaleko domu je řada restaurací, fitness, dětské hřiště, tenisové kurty, lékárna, pošta, mateřská škola a škola. Nákupní centrum Tesco. Výjimečná poloha s rychlou dostupností do centra Brna.

Rodinný dům je ihned k nastěhování. Provize: 35.000,- Kč vč. DPH.



Nahoru