Vybírejte z nabídky 36 402 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > činžovní domy > České Velenice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Činžovní dům, České Velenice

Prodejce

Makléř: Mgr. Lenka Muselová

Telefon: 777 155 ...

E-mail: muselova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

České Velenice (okres Jindřichův Hradec)

Vitorazská

Domy, Činžovní domy

1737

26.08.2024

2

neuvedeno

683 m2

F - Velmi nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: cena u makléře 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Lenka Muselová

Telefon: 777 155 ...

E-mail: muselova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9934.webp

REALDOMUS

Radniční 133/1, České Budějovice

www.realdomus.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji zděný bytový dům o 13 bytových jednotkách v Českých Velenicích, na hranici s Rakouskem. Plocha pozemku je 1673 m2, zastavěná plocha činí 326 m2, celková užitná plocha bytových jednotek je 540 m2. Byty o dispozici 1kk, 1+1, 2kk a 2+1 poskytují až 40 lůžek, jsou částečně vybaveny (kuchyňská linka, postele). Výměra bytů je od 33 m2 do 63 m2.

Dům je po kompletní rekonstrukci, má 2 nadzemní podlaží a je podsklepen. Díky svažitému terénu je suterén domu z jižní strany spíše nadzemním podlažím a jsou zde umístěny 3 bytové jednotky. Zbývající část suterénu slouží jako skladové prostory. Dům má rozsáhlé půdní prostory, kde je možno vybudovat další bytové jednotky. Dům má v suterénu centrální kotelnu pro vytápění a ohřev teplé vody je zde umístěn plynový kondenzační kotel na zemní plyn, který zajišťuje i ohřev teplé vody v externím zásobníku o objemu 500 l. Bytový dům má nová pastová okna s izolačními dvojskly, podlahy bytů v nadzemní části suterénu byly rekonstruovány a zatepleny.

V domě je možné vybudovat ještě další bytové jednotky v půdním prostoru a vzhledem k velkému pozemku kolem domu a příjezdové cestě je možné přistavět i další budovu na pozemku za budovou.

Větší byty jsou momentálně téměř všechny pronajaty, smlouvy jsou uzavřeny na dobu určitou s možností prodloužení. V realitní kanceláři jsou k nahlédnutí všechny potřebné dokumenty, včetně tabulek nájmů.

V bytovém době ve Velenicích vidíme skvělou investiční příležitost s dobrou návratností a možností dalšího rozšíření. V případě vašeho zájmu vám rádi poskytneme další informace i zrealizujeme prohlídku nemovitosti. Obrace se prosím na makléře nabídky.



Nahoru