Vybírejte z nabídky 36 576 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Ostrava

Prodejce

Makléř: Jiří Podzemný

Telefon: 608 400 ...

E-mail: jiri.pod ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Ostrava (okres Ostrava-město)

Byty, Byt 3+kk

0828

27.08.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

neuvedeno

134 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 11250000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jiří Podzemný

Telefon: 608 400 ...

E-mail: jiri.pod ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9868.webp

SMS reality s.r.o.

Helfertova 335/17, 613 00 Brno

www.smsreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit si prémiové bydlení v blízkosti Ostravy. Tento exkluzivní dům prošel kompletní rekonstrukcí, která byla realizována s důrazem na nejvyšší standardy kvality. Celá nemovitost září moderní fasádou s dekorační stěrkou a společně s impozantními masivními vchodovými dveřmi vytváří elegantní vzhled. Velkoformátové okno u vstupu vpouští do prostoru dostatek přirozeného světla.

Okolí domu je perfektně upravené, včetně parkovacích ploch a krásně udržované zahrady s travními koberci, novými keři a stromy.

V domě se nachází dvě samostatné bytové jednotky o dispozicích 3+kk s rozlohou 123,2 m2 a 134,4 m2 včetně příslušenství. Každý z těchto bytů nabízí naprostý klid a nádherný výhled do zahrady.

Interiéry bytů jsou vybaveny luxusními koupelnami s velkoformátovými obklady a detaily jako kamenické rohy, luxusní baterie a stylové LED osvětlení. Kuchyňské linky na míru jsou plně vybaveny vestavěnými spotřebiči značky Bosch, včetně lednice, myčky, indukční desky, digestoře, elektrické trouby a mikrovlnné trouby. V bytech najdete obložkové dveře a kvalitní vinylové podlahy. Samostatné vytápění plynovým kotlem zajišťuje komfort a nezávislost.

Každý byt disponuje prostorným balkónem o velikosti 7,6 m2 s úchvatným výhledem na okolí, a zimní zahradou s přímým vstupem na vlastní část zahrady o rozloze 307 - 358 m2. K dispozici jsou také dvě parkovací místa ke každému bytu.

Tento dům se nachází na kopci v klidné slepé ulici, a přesto pouhých 10 minut jízdy autem od centra Ostravy. Použité materiály jsou té nejvyšší kvality, což zajišťuje dlouhou životnost a estetický vzhled nemovitosti.

Neváhejte a pořiďte si bydlení, které kombinuje luxus, pohodlí a výhodnou polohu. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru