Vybírejte z nabídky 36 665 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Malá Morávka Zpět na přehled nabídek

prodej malebné chalupy Malá Morávka, okr. Bruntál

Prodejce

Makléř: Cavallaro Petra

Telefon: 420 226 ...

E-mail: 4plus@ce ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Malá Morávka (okres Bruntál)

Domy, Rodinné domy

911523

28.08.2024

1

osobní

4 457 m2

135 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Cavallaro Petra

Telefon: 420 226 ...

E-mail: 4plus@ce ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10108.webp

CENTURY 21 4Plus

Gorkého 754/3, 568 02 Svitavy

www.century21.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej malebné chalupy Malá Morávka, okr. Bruntál. Chalupa o dispozici 4+kk po rekonstrukci, s pozemkem o celkové výměře 4457 m2 se nachází na kraji obce, v samotném srdci Hrubého Jeseníku. V blízkosti je Ski areál Kopřivná, Ski areál Karlov aj. Chalupa se nabízí včetně kompletního vybavení nábytkem a příslušenstvím a je vhodná k celoroční rekreaci i bydlení. Vhodné i na investici. Na příjezdové, asfaltové komunikaci zastávka BUS (Karlova Studánka 10 min., Bruntál 15 min.).

Parkování je možné na vlastním pozemku, v místě je kryté jedno parkovací místo. Pozemek je oplocený a osazen vzrostlými stromy, okrasnými dřevinami a pěstěným trávníkem. Zve k příjemnému posezení a relaxaci, které je k dispozici u domu. Památkově chráněná chalupa je po kompletní rekonstrukci (2002 - 2020) se zachováním původních krovů a disponuje dvěmi koupelnami s WC a sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou.

Dům má dva vstupy s pokoji/ložnicemi, obytnou kuchyní, chodbou se vstupem na půdu a do sklepa. Lze tak užívat i odděleně. Za domem je zastřešená kůlna na dřevo aj. Vytápění je zajištěno krásnými kachlovými kamny v každé obytné místnosti domu. Na pozemku je studna s pitnou vodou, ohřev vody je zajištěn v domě elektrickým bojlerem, vodovodní řád v komunikaci před domem. V domě je elektřina, odpady svedeny do jímky na pozemku.

V domě je telefonní přípojka pro možné připojení internetu. Podlahy dřevěné, prkenné, okna i dveře dřevěná. V obci je občanská vybavenost, pošta, obchody, restaurace. PENB bude dodán, Zajišťujeme včetně financování a těšíme se na společnou prohlídku.



Nahoru