Vybírejte z nabídky 36 251 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Byt 1+kk, 20,6 m2, Pražského povstání, Praha

Prodejce

Makléř: Šelder Stanislav

Telefon: 608 819 ...

E-mail: stanisla ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 4)

Na dolinách

Byty, Byt 1+kk, garsonka

911127

12.09.2024

neuvedeno

osobní

20 m2

21 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Šelder Stanislav

Telefon: 608 819 ...

E-mail: stanisla ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10032.webp

CENTURY 21 AZ Reality

Na dolinách 1276/43, 140 00 Praha 4

www.century21.cz/kancelar-az-reality

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji krásný byt 1+kk o celkové ploše 20,6 m2, nacházející se na prestižní adrese v ulici Na dolinách, v klidné části městské čtvrti Podolí, Praha 4, poblíž Vyšehradu. Byt se nachází v prvním patře velmi dobře udržovaného činžovního domu z roku 1936.

V bytě je předsíň, nová koupelna se sprchovým koutem a WC, pokoj s kuchyňskou linkou a šatna. Okna pokoje jsou do klidného vnitrobloku. Vytápění je řešeno centrálně, společným plynovým kotlem. V domě je nový rozvod datových kabelů. Je možno využít společnou kolárnu/kočárkárnu a také prádelnu v suterénu domu. Parkování je bezproblémové přímo na ulici před domem.

Nemovitost se nachází v oblasti s výbornou dopravní dostupností. Stanice metra C (Pražského povstání) je 3 minuty od domu, autobusová zastávka MHD (Na Klikovce) je takřka před domem a umožňuje rychlé a pohodlné spojení s centrem i dalšími částmi Prahy.

V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, velké nákupní centrum Arkády Pankrác, restaurace, obchody, školy i školky. Za pár minut dojdete k Vyšehradu, což je příjemné prostředí k odpočinku, relaxaci či sportování. Nedaleko je také plavecký stadion Podolí, Žluté lázně, ostrov Císařská louka.

Tato nabídka představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají praktické a komfortní bydlení blízko centra Prahy, v oblasti s veškerou potřebnou infrastrukturou a výbornou dopravní dostupností. Bydlení je ideální pro jednotlivce, mladé páry, nebo je také vhodné na investici.



Nahoru