Vybírejte z nabídky 36 290 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Vranovice Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům 3+1 se stodolou, garáží a prostorným pozemkem, Vranovice

Prodejce

Makléř: Rejsková Radka

Telefon: 420 775 ...

E-mail: radka.re ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Vranovice (okres Příbram)

Domy, Rodinné domy

911813

16.09.2024

2

osobní

1 808 m2

117 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5999000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Rejsková Radka

Telefon: 420 775 ...

E-mail: radka.re ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10039.webp

CENTURY 21 Harmony

Plk. Švece 188/1, 251 01 Říčany

www.century21.cz/kancelar-harmony

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům na velké, členité, okrasné zahradě, ze které můžete rovnou k rybníku.

Nemovitost, kterou Vám nabízíme se skládá z:

  • pozemku o celkové ploše 1 808 m2, kde se nachází velká okrasná zahrada, která je rozdělena do několika částí. Před domem je udržovaný trávník plný okrasných záhonů, vzrostlých stromů a kvetoucích keřů. V příjemném zákoutí je altánek a prostor pro bazén. Jsou zde přípojky na elektřinu. Lávkou mezi živým plotem se dostanete do stínu bříz na břehu rybníka, kde je ohniště.
  • hlavní budovy o zastavěné ploše 117 m2 a dispozici 3+1 (+veranda), na kterou navazuje stodola s garáží, dílnou, technickou místností a dřevník s dostatkem prostoru pro zásoby dřeva a další skladovací prostory. Stodola má částečně pochozí patro a zastavená plocha činí 115 m2. U domu lze vybudovat půdní vestavbu a zvětšit tak užitnou plochu až na 195 m2. Dům prošel před lety rekonstrukcí. Plastová okna, rozvody elektřiny v mědi, voda a odpady v plastu, hydroizolace domu, vnitřní prostory ošetřeni vzdušnou provětrávanou omítkou. Na pozemku je studna a vrt na pitnou vodu, která je rozvedena do domu. Přípojka obecního vodovodního řadu na pozemku před domem. Obecní kanalizace. Vytápění výkonnými kamny na tuhá paliva s rozvodem tepla do radiátorů + elektrokotel. Bojler na ohřev teplé vody. Termostat.
  • vedlejší budovy, bývalé konírny, kterou lze přestavět na další obytný dům o dispozici 3kk. Je zde nová elektřina a jističe. Projektová dokumentace je k dispozici.

Celá nemovitost poskytuje velký potenciál pro rozšíření a využití pro například vícegenerační bydlení či podnikání. Bonusem je přístup k rybníku přímo z pozemku a možnost ho využívat.

Obec Vranovice nabízí bydlení v pěkné obci se základním občanským vybavením a další obchody a služby naleznete v sousedním Rožmitálu pod Třemšínem nebo v blízké Příbrami. V budoucnu se v obci plánuje překlad hlavní silnice mimo obec. Krásná příroda v CHKO Brdy je hned vedle obce, která láká v poznávání nádherné přírody chráněné krajiny.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Financování Vám rádi pomůžeme vyřídit.

Prodávající si vyhrazuje vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.



Nahoru