Vybírejte z nabídky 36 276 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dobřejovice Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 716 m2, pozemek 1135 m2, Dobřejovice

Prodejce

Makléř: ESTATE EVENTUS

Telefon: 773 775 ...

E-mail: info@eve ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dobřejovice (okres Praha-východ)

U Zámku

Domy, Rodinné domy

39-39

03.10.2024

2

1 135 m2

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: ESTATE EVENTUS

Telefon: 773 775 ...

E-mail: info@eve ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1908.webp

EVENTUS ESTATE s.r.o.

Sanderova 1618/6, Praha 7

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme Vám k prodeji unikátní a exkluzivní, dokončený v létě 2024, 3 patrový luxusní rodinný dům 6+1 v klidném a nejoblíbenějším místě nedaleko Prahy. Plocha pozemku je 1135 m2, na kterém byl ve všech ohledech a pozorností ke všem detailům, postaven velký dům o celkové ploše 716 m2 včetně teras a podzemního patrá, kde najdete vše pro zábavu a relaxaci: hernu, kinosál s Dolby Digital systémem a výsuvným plátnem, hobby místnost, prostornou prádelnu s chytrou šachtou na prádlo a další technické místnosti.

Tento prostor je navržen s důrazem na funkčnost a komfort. Celý dům vyniká důmyslným propojením moderního designu s prvotřídními materiály: dubové podlahy, dřevěné dveře, sklo, kámen a dlažba dodávají interiéru nádech luxusu a elegance. Všechny ložnice jsou vybaveny koupelnami s exkluzivními obklady a sanitou značky Laufen.

Jsou tady v nižním patře všude takové tlusté zdi, že se můžete cítit bezpečně jako v bunkru. V celém domě, promyšleném do detailu, každý pokoj má koupelnu nebo sprchový kout a toaletu s velkoformátovými obklady a sanitou Laufen. V přízemí u hlavního vchodu garáže pro auto a motorky, šatna, pracovna nebo ložnice s koupelnou, posilovna se saunou, obývací pokoj s krbem a vysokým 6 metrovým stropem s obrovskými okny. Dále je zde jídelna a velká luxusní kuchyně na míru a vestavné spotřebiče Miele, odkud je vstup na velkou letní terasu.

Po točitém schodišti vyjdeme do druhého patra, kde se dostaneme do lounge zony, odkud se dostanete do hlavní ložnice s šatnou a koupelnou, druhé ložnice s koupelnou a třetí ložnice s koupelnou. Ze všech ložnic se dostanete na 2 velké terasy.

Na velké zahradě, kde jsou vysazeny jedinečné krásné vzácné stromy, je taky vybudován luxusní bazén o rozměrech 10m x 4,6m s protiproudem a vířivkou. Perfektní místo pro grilování či odpočinek na prostorné terase.

V celém domě ve 3 patrech jsou rozvedené podlahové topení pro komfortní bydlení, prémiové dřevohliníková okna firmy TTK odolné proti rozbití, a také střešní krytiny od výrobce a studia F. A. Porsche. Dům je vybaven nejmodernější technologií v zabezpečení a systémem chytré domácnosti, který je napojen na elektřinu, topení, žaluzie atd., co můžete ovládat z tabletu nebo telefonu. Také v celém domě je technologie pro rekuperaci a filtraci vzduchu, filtraci a ohřev vody pro celý dům a bazén, tepelné čerpadlo Viessmann. Je vrt do hloubky 58 metrů, který je napojen na dům.

Projekt domu umožňuje instalaci solárních panelů na dům. Dům se nachází v klidné lokalitě, s výhledem do zeleně a přírody, pro krásné a soukromé bydlení blízko přírody a města Prahy (jen 10 km). Obchodní centrum Průhonice, Čestlice a aquapark (5 min autem)

Tento dům je jedinečnou příležitostí pro náročné klienty, kteří ocení výjimečnou kvalitu, komfort a exkluzivní lokalitu. Doporučujeme osobní prohlídku po předchozí domluvě. Pro více informací nás prosím kontaktujte.




Prodej rodinného domu Dobřejovice na Eurobydleni.cz


Nahoru