Vybírejte z nabídky 36 668 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Javorník Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu ve městě Javorník okr. Jeseník.

Prodejce

Makléř: Filgas Kamil

Telefon: 721 140 ...

E-mail: jesreal. ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Javorník (okres Jeseník)

Partyzánská

Domy, Rodinné domy

00120

29.08.2024

2

648 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena k jednání - nabídněte! 1
Prodejce

Makléř: Filgas Kamil

Telefon: 721 140 ...

E-mail: jesreal. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5889.webp

Jesenická Realitní

Mírové náměstí 57, Vidnava

www.jesenickarealitni.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Kancelář na trhu s nemovitostmi, Jesenická realitní, nabízí jedinečnou příležitost k pořízení rodinného domu s velkou prostornou garáží a zahradou ve městě Javorník, okres Jeseník, v blízkosti polských hranic.

Tento zděný dvoupodlažní dům, který naleznete v klidné obytné části města, nabízí velmi prostorné sklepní prostory, které slouží jako dílna pro kutily, sklad dřeva, nebo uhlí a garáž pro osobní automobil. Bylo by vhodné například pro menší firmu, případně živnostníky zabývající se např. servisem kotlů, zahradního zařízení apod.

První nadzemní podlaží, jehož celková plocha je 100 m2, je momentálně v rekonstrukci. Nabízí skvělou dispozici 3+1. Do budoucna vám dokáže poskytnout velice pohodlné bydlení pro vaši rodinu. Dům má velký potenciál a nabízí skvělé bydlení pro dvě rodiny.

V druhém poschodí se nachází bytová jednotka o stejné celkové ploše 100 m2, rovněž dispozici 3+1, která už teď nabízí velmi pěkné a útulné bydlení.

K rodinnému domu patří pozemek o celkové ploše 648 m2. Za domem se nachází zahradní posezení pro letní grilování. Zahrada skýtá velký prostor na postavení bazénu k letním radovánkám. Dále zde stojí vzrostlý strom, třešeň, na které je umístěn zahradní domek pro děti. Pozemek kolem domu je oplocený, brání tedy cizímu vniknutí.

Vjezd na zahradu je z městské asfaltové silnice a nabízí i vybudování parkoviště pro dvě auta s dřevěným stáním.

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel značky Baxi, instalace v roce 2014. Je zde možnost i instalace kotle na tuhá paliva. V druhém poschodí bytové jednotky jsou umístěny krbová kamna, tyto jsou plně funkční, instalace proběhla v roce 2022. O ohřev vody se postará el. bojler.

Okna v druhém podlaží jsou plastová, v přízemí a ve sklepě naleznete okna původní. Elektrické rozvody v druhém podlaží v hliníku, v přízemí a ve sklepě jsou už rozvody v mědi. Vodní a odpadní rozvody vedeny v plastu a komínová vložka je keramická.

Dům také disponuje krásným balkonem směrem na východní stranu.

Nechte se okouzlit potenciálem tohoto domu a staňte se jeho vlastníkem! Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni jednat o ceně. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.




Prodej rodinného domu Javorník na Eurobydleni.cz


Nahoru