Vybírejte z nabídky 36 696 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Moderní, inteligentní dům 5 + kk s vlastní fotovoltaikou, dvougraráží a udržovanou zahradou, Praha

Prodejce

Makléř: Fenclová Vítězslava

Telefon: 606 618 ...

E-mail: vitezsla ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 9)

Veselá

Domy, Rodinné domy

911681

21.09.2024

2

osobní

741 m2

267 m2

B - Velmi úsporná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Fenclová Vítězslava

Telefon: 606 618 ...

E-mail: vitezsla ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9752.webp

CENTURY 21 Happy Investment

Veselá 722, 197 00 Praha 19

www.century21.cz/kancelar-happy-investment

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte moderní, kompletně vybavený dům ihned k nastěhování? Právě nyní nabízím inteligentní dům o dispozici 5+kk bez nutnosti dalších investic. Velkou předností jsou fotovoltaické panely umístěné na střeše nemovitosti, které garantují nízké náklady na bydlení. Dům disponuje inteligentním softwarem Inels, který zajistí kontrolu i jednoduchou vzdálenou správu nemovitosti na pár kliknutí v telefonu. Samozřejmostí je kamerový systém Jablotron s připojením na PCO a bonusem je bezbariérově řešené celé přízemí.

Dům obklopuje udržovaná zahrada, o jejíž údržbu se stará robotická sekačka zn. Gardena a automatický závlahový systém. Součástí domu jsou 3 terasy, dvougaráž i zastřešené parkovací stání, kde pohodlně zaparkujete třeba obytný vůz nebo menší loď. Dům je po kompletní, nákladné rekonstrukci z r. 2018, kdy architekt kladl důraz na praktické uspořádání, tzv. denní, klidovou a hrací zónu. Nábytková sestava v obýváku, vč. kuch. linky s barem i schodiště byly vyrobeny na zakázku, což působí velmi nadčasově a celistvě.

Přízemí - z dálkově ovládané dvougaráže s vraty Hörmann se dostanete do předsíně, odložit si můžete v prostorné šatně. Dále zde naleznete samostatné WC a tech. místnost, ve které je umístěn rozvaděč, tepelné čerpadlo i el. bojler. Teplo v domě zajišťuje podlahové topení. Z předsíně vstoupíte do hlavního prostoru 59 m2, jehož součástí je kuch. kout. Francouzským oknem vejdete na terasu a zahradu.

Za spojovacími dveřmi z obýváku se nachází šatna, vč. vestavěných celozrcadlových skříní a ložnice s přímým vstupem na terasu i zahradu. K ložnici náleží koupelna se sprchou, WC, dvojumyvadlem, hydromasážní vířivkou zn. Wellis s možností výběru barvy podsvícení a intenzity masáže. V 1. NP se nachází galerie (otevřený prostor), která je rozdělena na pracovní, čtecí a relaxační část s kulečníkem a vstupem na horní terasu. V 1. NP se dále nachází 3 samostatné pokoje a koupelna.

Chcete znát ještě další důvody proč právě tento dům? Podlahy zn. Meister jsou vysokozátěžové, dlažba a obklady zn. Rako byly použity v nadčasových odstínech, exkluzivní vzhled zajistí ručně aplikovaná umělecká stěrka, na míru vyrobený nábytek i schodiště, inteligentní systém INELS, automatické nastavení teploty místností v domě, ovládání světel, venkovních žaluzií automaticky nebo dle soumraku, videokomunikátor u vstupu, odchodové tlačítko, vzdálené otevírání garážových vrat, ale též vlastní meteostanice. Samozřejmostí jsou protipožární čidla, vč. čidla pro případ havárie vody.

Kbely jsou skvělým místem pro život s plnou občanskou vybaveností - obecní úřad, škola, školky, obchody, zdr. středisko, restaurace, sportovní vyžití a současně výbornou dopr. dostupností - bus 3 min, vlak 7 min. chůze od domu. Kbely - Masaryk. nádr. 20 min, na Hlavní nádr. 20 min. Metro C Letňany 8 min. autem, metro B Rajská zahrada, Vysočanská nebo Č. Most autem cca 10 min, napojení na městský okruh, D10 směr Ml. Boleslav nebo D11 směr Hr. Králové. Zaujala Vás tato nemovitost? Neváhejte a kontaktujte makléřku.



Nahoru