Vybírejte z nabídky 36 559 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > jiné > Litovel Zpět na přehled nabídek

Litovel, Vlašímova, vícegenerační RD se zahradou

Prodejce

Makléř: Ing. Irena Ochodek

Telefon: 774 214 ...

E-mail: irena@oc ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Litovel (okres Olomouc)

Vlašímova

Domy, Ostatní nemovitosti

232273

03.09.2024

3

osobní

322 m2

265 m2

D - Méně úsporná

Cena: 10900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Irena Ochodek

Telefon: 774 214 ...

E-mail: irena@oc ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9993.webp

Ochodek Estates s.r.o.

Brodek u Konice 126, 79846 Brodek u Konice

irenaochodek.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nový dům v historickém centru Litovle? No proč ne? Jedná se prakticky o novostavbu postavenou na základech původního přízemního domku zkolaudovanou v roce 2003. Je postaven v energetické třídě D, takže I měsíční náklady se dlouhodobě drží na cenovce kolem 6.500 Kč/měsíc. Je to perfektní bydlení pro velkou rodinu. Navíc je tu parádní prostor pro komerční účely v přízemí se vchodem z ulice. A pokud k tomu chcete I zahradu a garáž pro dvě auta, máme tu pro vás báječnou nemovitost přímo v centru města!

Jedná se o 6+1, kde v přízemí je komerční prostor o výměře 65 m2 s výlohou a se samostatným vstupem přímo z ulice a vjezd do garáže s vchodem do obytné části. V prvním patře je prostorný obývák, kuchyň s novou kuchyňskou linkou, samostatnou spíží, pokoj pro hosty, koupelna a samostatné WC. Dále je tu vstup na zastřešenou terasu. První patro je koncipováno jako prostor pro trávení společného času s rodinou a přáteli.

V druhém patře jsou čtyři pokoje, koupelna s WC a velká chodba, kterou lze případě potřeby jednoduchou stavební úpravou přestavět na další malý pokojík. Na zahradě orientované do vnitrobloku je studna k zalévání, vyšší ploty zajišťující soukromí a bouda na zahradní nářadí. A úplně nejlepší na tom je, že tu není potřeba žádných oprav, vše je velmi dobře udržované nebo vyměněné do novoty. Takže vlastně stačí jen vymalovat a nastěhovat se.

Pokud hledáte zajímavou nemovitost na investici a pronájem, určitě Vás zaujme nezávislé vytápění jednotlivých pater a samostatné jističe na každé patro zvlášť. Přízemí lze s velmi nízkými náklady upravit na další byt. Takže získáte tři samostatné jednotky. A to už dobře pomůže se splátkou hypotéky nebo při počítání možného výnosu z investice.

Zajímavostí je, že i při tisícileté vodě, která se Litovlí prohnala 1997, tak k tomuto domu v centru města se voda vůbec nedostala. Díky poloze domu v centru je veškerá občanská vybavenost dostupná i pěšky, zároveň se odsud dobře vyráží na toulky okolní krásnou přírodou v Litovelském pomoraví.

Zavolejte mi pro domluvení si osobní návštěvy této výjimečné nemovitosti. Ráda Vás tu provedu! Pozn.: cena neobsahuje zprostředkovatelský poplatek ve výši 3%+DPH.



Nahoru