Vybírejte z nabídky 36 577 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Starý Plzenec Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům s garáží ve Starém Plzenci, Starý Plzenec

Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Starý Plzenec (okres Plzeň-město)

Radyňská

Domy, Rodinné domy

24400

30.08.2024

844 m2

216 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9100000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9616.jpg

OTTE reality

Malá 43/6, Plzeň

nemovitosti.ottereality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Předmětem nabídky k prodeji je dvoupodlažní, částečně podsklepený rodinný dům postavený v roce 1977 v žádané lokalitě, ulici Radyňská ve Starém Plzenci. Patrový dům je umístěn na pozemku o celkové výměře 844 m2. Zahrada díky umístění a vzrostlé zeleni zajišťuje vysokou míru soukromí. Na zahradě se nachází zahradní domek na nářadí nebo sportovní věci.

Rodinný dům má prakticky řešenou dispozici. Užitná plocha celkem činí cca 216 m2. V suterénu domu jsou prostory vhodné pro skladování sportovních nebo sezónních věcí nebo lze některou z místností užívat jako dílnu nebo prádelnu. V přízemí se nachází zádveří, předsíň se schodištěm, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva obytné pokoje užívané jako pracovna a pokoj pro hosty s tím, že každý z těchto pokojů má vlastní toaletu. Dále je v přízemí koupelna se sprchovým koutem, toaletou a topným žebříkem. V přízemí je také prostorná garáž o výměře cca 36 m2.

Předností prostorného obývacího pokoje je skutečnost, že díky několika oknům a vstupu na terasu je prostor velmi vzdušný a prosvětlený a nabízí uživatelům domu velmi útulné prostředí a bydlení s výhledem do zahrady. Obývací pokoj je klimatizovaný, podlahovou krytinou jsou dřevěné parkety. Z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou a zasklenou terasu, užívanou jako zimní zahrada, ze které se prochází na zahradu. V prvním patře jsou tři obytné pokoje, koupelna s vanou a toaletou a menší kuchyně. Z obývacího pokoje v prvním patře se vstupuje na střešní terasu nad garáží o velikosti cca 28 m2. Standardem domu je vytápění plynovým kotlem, a ohřev vody elektrickým bojlerem, zastínění oken vnitřními žaluziemi, internet, rozvod TV.

Okna jsou plastová, podlahy kryjí dlažby a PVC nebo koberce. V roce 1994 byla provedena přístavba v přízemí. Dům byl udržován a je více či méně v původním stavu. Je možné se okamžitě nastěhovat. Nabízí se ovšem i možnost realizovat rekonstrukci a úpravu domu podle vlastních představ.

Místo, které Vás ovšem zcela jistě nadchne, je zastřešená terasa, resp. zimní zahrada. Místo, které je jako stvořené pro odpočinek, relaxaci a trávení většiny Vašeho volného času na zahradě. S přáteli posedět, grilovat nebo si jen vychutnávat klid s rodinou. Tento dům Vám zpříjemní život a utvoří domov.

Předností této nabídky je především lokalita. Dům se nachází v části Starého Plzence ve směru na Radyni v ulici Radyňská. Do přírody je to jen pár minut. V docházkové vzdálenosti je soustava zřícenina Radyně, nedaleko jsou Starý a Nový rybník, nespočet lesních značených cest pro pěší i cyklisty. Za zmínku stojí i koupaliště a sportoviště. Nedaleko jsou kulturní zařízení, autobusová i vlaková doprava. Starý Plzenec je vyhledávaná lokalita pro žití, je zde kompletní infrastruktura jako lékař, zubař, obchodní zařízení, školka, pošta atd.



Nahoru